repainty natural

Já tedy nevím, co se to tady rozmohlo za módu u začátečníků. Plácnou někam barevnej flek na texturu, nic není hotovo, podklady nemají a honem honem se běží vytahovat jak jsou dobří. Až bude něco ke koukání tak klidně přijď, dříve to nemá cenu.

Miran napsal:
Já tedy nevím, co se to tady rozmohlo za módu u začátečníků. Plácnou někam barevnej flek na texturu, nic není hotovo, podklady nemají a honem honem se běží vytahovat jak jsou dobří. Až bude něco ke koukání tak klidně přijď, dříve to nemá cenu.
Jí mám nafocenej bok,ale čelo schází

Problém je tam, že ukazuješ niečo na čom si takmer žiaden kus práce nespravil. Ako premaľovať dvere a niečo na spodku sa ešte nepovažuje za repaint.

Používáš fototextury, nebo to děláš pomocí malování? Mně to připadne jako malované. Dneska už je kvalita někde jinde.

Když nemáš fotku, tak čelo můžeš docela jednoduše vytvořit naklonováním bočnice, nijak se neliší.

Zde nabízí Lukáš Matura fotky najbrt BDtmee. Nešlo by to použít místo toho tvého malování? Možná tam toho bude víc. Hledej v tomto vlákně: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/631&pid=105478#pid105478

Naposled editoval moderátor:
Ono Radove vozne nie sú zrovna pre začiatočníkov. Dosť obtiažne mapovanie to má. Odporúčal by som skôr Ondrove vozy. Tam je na textúre hneď jasné čo kam patrí. Nie sú ľahké ani tie, ale aspoň textúra je logickejšie usporiadaná.

Je to fototextura od Lukáše Matury,jenže on to čelo nemá vyfocené.No,v nejhorším,to čelo udělám jako omalovánku.To logo ČD je opravdu blízko hrany,opravím.

mno,,kdyz neco vyjede z tovarny fungl nove...tak se v tom taky stourate??sem amater...ale nejak toto nerozlisuju....ale pokud to vyjede z tovarny,tak se mi uprime vsechno dza jako OMALOVANKA....tak a ted pojdte do me chalani profici

To máš sice pravdu, ale i v tomto případě je viditelný rozdíl mezi fototexturou a barvičkou "nalitou" z palety grafického programu.
Podívej se např. na tvorbu DIDI20004, který zhusta používá k texturování pouze možností grafického programů a srovnej si to s pracemi našich modelářů a skinařů.

Candreva napsal:
mno,,kdyz neco vyjede z tovarny fungl nove...tak se v tom taky stourate??sem amater...ale nejak toto nerozlisuju....ale pokud to vyjede z tovarny,tak se mi uprime vsechno dza jako OMALOVANKA....tak a ted pojdte do me chalani profici

Barvy netřeba míchat do stejného odstínu v grafickém editoru. Tím ti vznikne právě dojem omalovánky, neboť barva na fototextuře má taky svoji strukturu nátěru. Lépe je si někde z oné fototextury vzít nějaký vzorek, naklonovat ho (tady pozor aby se neutvořila pravidelná opakující se kresba) a potom jím vyplnit potřebnou plochu na textuře.

Za mě bohužel palec dolů... Koukni na tu světle modrou... vypadá jako polomáčená a už z toho malého náhledu také poznám, že to logo ČD tam je nějakým způsobem dosazeno později... Srovnej si jeho velikost na vozu v normálním laku a jeho velikost na tvém reskinu.

Je hezký záměr udělat vůz v najbrtu, ale chce to více pečlivosti a asi i lepší foto dokumentaci...

system32031.bmp

Keď sa tu tak rozmohlo amatérske skinovanie, tak som sa rozhodol že ukažém svoju prácu, nič moc, ale myslím, si, že je to krajšie, ako pôvodný skin msts. :cool:
Keď sa tu tak rozmohlo amatérske skinovanie, tak som sa rozhodol že ukažém svoju prácu, nič moc, ale myslím, si, že je to krajšie, ako pôvodný skin msts.

http://sklad.obrazku.cz/stranka/579655_system32031.bmp.html

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře