vozy 810

fantomas

Začátečník
Zdravím, nejsem ve směru vkládání věcí žádný profesionál, ale vůz 460 mi ve hře funguje normálně.
Bohužel už ne tak u typu 810, které jsem stáhl, rozbalil do trainsetu a vytvořil jsem si soupravu v editoru MSTS. Při spuštění Explore Route však MSTS spadne a napíše mi 2x
"Failed to find SMS file
file ../../common.snd/snd810/810eng.sms"

a jednou to stejné pouze s rozdílem "810Eng.sms"

Nakonec v okně Error: continue? vyskočí "Failed to create Cab view."

Přitom už jednou jsem tento vůz stáhl (cca před 2-3 roky), a jel mi bez problémů bez jakéhokoliv zasahování, které musím provádět teď. Asi je to blbý dotaz, ale vyzkoušel jsem s tím už víc věcí i dle fora, ale bez výsledku. Proto pokud můžete pomoct (asi nejlíp polopatisticky :)) tak budu moc rád. díky

Vypadá to že nemáš staženy zvuky... takže musíš otevřít eng dané řady a přesměrovat to správně na zvuky...
v tom ti pomůže třeba to když se podíváš jak je to u řady 460
Jinak zvuky se dají stahnout od Jacka

Vše odpovídá tomu, že máš v engu staré směrování na již neexistující sms a cvf soubory.

U sms souborů je to jasné - již nějakou dobu nejsou zvukové soubory v adresáři snd810, ale měly by být v adresáři sndMlok, takže stačí v daném engu najít a přepsat.

U kabiny je to stejný případ, ale tam musíš vědět Ty, kde máš aktuální kabinu, pokud ji tam vůbec máš. - primárně v engu hledej soubor cvf a pak si v adresáři najdi dané umístění a ověř si, zda je tam odkazovaný cvf soubor.

Ostatní je ve FAQ a mělo by to patřit mezi základní dovednosti.

Díky díky, 810 už mi to jede ;) asi budu otravný, ještě ale řeším problém u 842, po načtení a začátku mise mi napíše "ran out of fuel", tedy je bez paliva. Dá se to nějak řešit?

Ahojky, poradíte mi někdo jak do msts dostat tuhle řadu motoráku a jiné? Nevím jak na to a nechce se mi po naší trati jezdit s modelama, které jsou už ve hře. Díky

mirda8412 napsal:
Ahojky, poradíte mi někdo jak do msts dostat tuhle řadu motoráku a jiné? Nevím jak na to a nechce se mi po naší trati jezdit s modelama, které jsou už ve hře. Díky

http://www.forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1475

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře