Trate

gtreeetik

Začátečník
Nemoze mi niekto poradit kde stiahnem nejake trate v ktorych su uz aj zakladne aktivity.. najlepsie nejake trate zo sr . dakujem

A co třeba takhle první projít forum? a pak se ptát? Jinak se třeba podívet do Tratě pro msts a hned to tam máš.

kucimsts napsal:
A co třeba takhle první projít forum? a pak se ptát? Jinak se třeba podívet do Tratě pro msts a hned to tam máš.

A si si istý, že si si odpovedal na to na čo sa skutočne spýtal? Pretože hladá trať kde sú v základnej inštalácii aj aktivity. Ktoré to sú s toho vlákna? Nože poraď !!!

Diskuze nejen o hře Microsoft Train Simulator / MSTS / Tratě pro MSTS / Reálné tratě ČD a ZSSK ke stažení (iné asi ani neexistujú) tak a tady pak už muže najít to co by chtěl....
skoro každej autor má u traťě nějakou aktivitu.

Chceš-li aktivity pro danou trať, pak je najdeš v burze. Osobně považuju za nesmysl přikládat aktivity rovnou k trati. Snad pouze ve formátu APK. Protože jinak pak mi chybí vozidla a hází mi to chyby, takže to stejně musím smazat, protože se mi jí nechce jet. A nechce se mi ty vozidla doplňovat.

Osobne si myslím, že jednu aktivitu aj s vozidlami v nej použitými pribaliť k trati je to najlepšie čo autor trate môže spraviť. A je zaručené, že to po nainštalovaní aj spustím.

Zdravim chcel by som sa spýtať dá sa niekde nastaviť nastupovanie ľudí do vagonov? Na peronoch sú ale v aktivytách nenastupuju do vlaku.

Back
Nahoře