CD 680

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Essentials
  • Datum začátku Datum začátku
E

Essentials

Host
Dobrý den,

Chtěl bych se jen zeptat, jest-li někdo nemáte CD 680 Pendolíno tak jak jezdí u nás. Zbyňkovo není realné pantografy nesedí a nesedí také označení jednotek.

Děkuji

Je takové jaké je. Máš-li nějaké námitky, můžeš se do něj pustit. Dobročinnosti se meze nekladou.

Miran napsal:
Je takové jaké je. Máš-li nějaké námitky, můžeš se do něj pustit. Dobročinnosti se meze nekladou.
Já bych se do něho pustil, ale nevím v jakém programu ho upravit... stačily by jen pantografy a čísla na jednotkách.

Essentials napsal:
Já bych se do něho pustil, ale nevím v jakém programu ho upravit... stačily by jen pantografy a čísla na jednotkách.
Pro úpravu TRS modelu potřebuješ zdrojáky od autora modelu pro TRS. Jarkoni (autor modelu) zdrojáky poskytl jednomu nejmenovanému tvůrci MsTS, ale věř mi, že jakákoli úprava modelu pro export je složitější než postavit ho celý znova. TRS má modely jinak strukturované, textury nemusí být čtvercové, model potřebuje pomocné pointy, nehledě na to, že MsTS vyžaduje specifické mapování a další důležité věci. Pokud bys chtěl upravovat španělský model, ze kterého je české bimbadlo přeskinováno, tak hodně štěstí při jednání se španělským autorem. Takže rozhodně to není jen o tom "upravit pantografy a čísla na jednotkách" jak se naivně domníváš.

Šak Piku nám vymodeluje šestivozové pendolíno. Jinak chystám podstavec pro tu tvoji 121tku a budeme jezdit i s podstavcem...

Back
Nahoře