Chyba nacteni vagonu

dandan

Začátečník
Ahoj, poradite mi nekdo prosim jak zmenit v aktivite hromadne jeden typ vagonu? Mam u aktivity problem s ŽSR Koľajové pole na podvozkoch. NEvim ve kterem vlaku jsou pouzity a rad bych je proste v cele aktivite vymenil treba za Kbkks. Jeste bych rad napsal, ze ConBuilder mi chybejici vagon nehlasi. Chybova hlaska vyskoci az pri nacitani aktivity. Predem diky za radu

Není lepší si kolejová pole stáhnout a doplnit do TRAINSET?Myslím,že tím neprohloupíš a nebudeš muset příště u další aktivity znova přepisovat consist v Conbuilderu.Pokud se jedná o mou aktivitu R 1503 tak tam jsou KP použita jako loose consist takže musíš v Conbuilderu dát Test Loose consists.

Poison ano, jedna se presne o tuhle aktivitu :D . jenze problem je ten, ze ja ty vozy stazene mam, ale stejne mi to hlasi chybu. A netusim jak je nahradit za jine. kdyz dam Test loose consist, tak mi to jen vypise seznam veci, ale nikde neni volba nejak je nahradit :?

Naposled editoval moderátor:
V tom případě je máš špatně zařazené do struktury složek v simulátoru. Měly by být v ......\TRAINS\TRAINSET\zsr_Kol_pole

A co se týče nahrazování vozidel v Loose consistech, tak já si otevřu samotnou aktivitu (tedy *.act) v nějakém textovém editoru a ručně si to přepíšu. První položka v řádku WagonData značí samotný wag/eng vozidla, druhá pak simulátoru řekne, v jaké složce v adresáři TRAINS má simulátor hledat. Ale asi existuje i nějaký rychlejší způsob opravy Loose consistů :)

Kank napsal:
Ale asi existuje i nějaký rychlejší způsob opravy Loose consistů :)
Mám ConBuilder 2.3.50 a v něm to jde naprosto v pohodě vybráním záložky Edit/Loose Consists .
Pak si vyberu trať s chybnou aktivitou a pouze opravím chybné LC buď po jednom nebo všechny naráz.
Kank napsal:
V tom případě je máš špatně zařazené do struktury složek v simulátoru. Měly by být v ......
Může být chyba i zde.Screen z WCMD jak je mám já.Jen jsem je stáhnul,rozbalil a nakopíroval do Trains/Trainset.
Třetí otázka je zda si stáhnul a nakopíroval jak model a textury tak i wag a sd soubory.

Back
Nahoře