Nejde nic spustit

blood-vampire

Začátečník
Zdravím vveliký problém naistanloval jsem si trainstore a sputil aktivitu vše bylo ok a na pár chybějcích vozů potéé jsem si chtěl spustit jinou tak zapnu přez trainstore a vemu j vše zašdivelé a nejde nic sputit!a když zapnu msts normálně tak také ne poradil by mi někdo?

Tisíckrát se to tady psalo a znova se na to někdo zeptá. Tak sakra na co asi je vlákno, které se programemTrainstore přímo zabývá? Jak vidím asi pro srandu králíkům, že?

Miran napsal:
Tisíckrát se to tady psalo a znova se na to někdo zeptá. Tak sakra na co asi je vlákno, které se programemTrainstore přímo zabývá? Jak vidím asi pro srandu králíkům, že?

Tak nemůžu najít přímo muj problém

To by nevadilo...., ale otázka mohla byť položená do toho vlána nie? Načo ďalšie?

blood-vampire napsal:
Zdravím vveliký problém naistanloval jsem si trainstore a sputil aktivitu vše bylo ok a na pár chybějcích vozů potéé jsem si chtěl spustit jinou tak zapnu přez trainstore a vemu j vše zašdivelé a nejde nic sputit!a když zapnu msts normálně tak také ne poradil by mi někdo?

Tak chlapče, ak som to správne pochopil, spustil si aktivitu cez trainstore a vyhodilo Ti chýbajúce vozidlá, ktoré si asi následne doplnil a odvtedy to nejde. Tak urobil si zásadnú chybu - pred doplnením vozidiel treba v trainstore použiť funkciu "Vše zpět do MSTS" a potom robiť úpravy.

Back
Nahoře