Region land error

Bury99

Začátečník
Doobrý den.
Chtěl bych se zeptat na jednu věc.
Dnes jsem si zkusil dát větší rozlišení monitoru. Jenže po nahrátí prohlížení tratě PHA - BRA mi to vyhodilo hlášku Region land error - parent points Indication does not exist a MSTS mi spdl.

Po opětovném zpuštění jsem rozlišení vrátil na původní hodnotu. A stejně když dám znovu prohlížení tratě tak mi to pořád padá se stejnou hláškou.
Spouštím základní loko 810 trať BV - Lednice zkusil jsem i jinou výchozí stanici s jiným směrem a nepomáhá to.
Nevíte co s tím ???

Zálohu jsem si nedělal protože jsem netušil že když něco změním v nastavení tak mi hra spadne a už nepojede. Zkoušel jsem i měnit zobrazení stínů a jiné věci a nic nbepomohlo. Pořád to samé.

Díky z aodpovědi.

petert napsal:
Už sa to tu niekedy písalo. A myslím že problém bol v tom, že máš vela consistov.

Pokud je consis vytvořený vlak tak ty mám pouze 3. A při spouštění hry jsem dával jiné a hra mi jela i stěmato vlakama. Pokud je to něco jiného tak nevím boť jsem nic jiného nedělal. Zkoušel jsem vytvořit aktivitu ale zatím jsem se nedostal dál než vytyčit trasu vlaku.
Bury99 napsal:
petert napsal:
Už sa to tu niekedy písalo. A myslím že problém bol v tom, že máš vela consistov.

Pokud je consis vytvořený vlak tak ty mám pouze 3. A při spouštění hry jsem dával jiné a hra mi jela i stěmato vlakama. Pokud je to něco jiného tak nevím boť jsem nic jiného nedělal. Zkoušel jsem vytvořit aktivitu ale zatím jsem se nedostal dál než vytyčit trasu vlaku.

doplněk. Jakože hra mi jela i stěma 3 vlakama ale po té co jsem udělal tu změnu v tom rozlišení a pak zpět tak už to nejelo.

Naposled editoval moderátor:
Ano consist je vytvorená súprava. Tak ale keď ich máš vytvorené iba 3, skús ešte premazať zložku saves. Používaš aj Train store?

Ano, píšu to stále dokola. Jakmile se hrábne do nastavení MSTS a provede uložení, tak je nutné vždy reinstalovat MSTS BIN, majitelé BP podle bodu 13 pokynů (Patch plus global.exe), ostatní po té si ještě musí přepsat hodnoty v soundcfg.dat ručně.

petert napsal:
Ano consist je vytvorená súprava. Tak ale keď ich máš vytvorené iba 3, skús ešte premazať zložku saves. Používaš aj Train store?

Train store nepoužívám. Jezdím spíš poznávačky tratí. Základní úkoly co byli k instalaci už jsem udělal, nové jsem si ještě neudělal a od někoho jiného nestahl či nezáskal. Dnes jsem jen tak zkusil zlepšit to rozlišení a když to nešlo dal jsem původní a od té doby mi to nejede. Asi to budu muset reinstalovat.

JJ BIN sem přeinstaloval. A jede to akorát mám průhledné rámečky na trať monitoru výhybkách a JŘ. Byl jsem zvyklí na ty černé tam to šlo vidět líp ale to mi tak nevadí. Díky (Možná ty rámečky budou černé po opětovném spuštení ale to uvidím až zítra)

Nebudou, někdo nečetl instrukce při instalaci a zaškrtl si volbu instalace průhledných monitorů ...

Zbyněk Šemora napsal:
... Jakmile se hrábne do nastavení MSTS a provede uložení, tak je nutné vždy reinstalovat MSTS BIN...

Určite to nie je pravda. Ja mám skúsenosť že v MSTS si zmením nastavenia a MSTS aj bez preinštalácie BIN beží v pohode. Tak isto ak sa potom vrátim k pôvodným nastaveniam MSTS stále pracuje bez problémov.

Kebarko

Back
Nahoře