instalace aktivity do tratě (špatné UID)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna KA09
  • Datum začátku Datum začátku

KA09

Začátečník
Zdravím,
doufám, že zde ještě tento dotaz nebyl pokládán. Mám trať Plzeň - Železná ruda. Stáhl jsem si do ní odsud aktivitu http://msts.webnode.cz/aktivity-trat-183/

Při rozbalení aktivity mi to vyhodí tuto hlášku
This package requires a route called Trat_183, UID Trat_183....
dá se nějak prosím tato aktivita do tratě dostat díky[/b]

Nesouhlasí Ti verze trati, kterou máš, a verze trati, pro kterou je aktivita stavěna. Pokud změny v trati nezasáhly do tras dané aktivity (vlak hráče, traffic i loose consists), může být aktivita hratelná i na jiné verzi tratě, pokud změny do výše uvedeného zasáhly, aktivita bude nefunkční a vyžaduje opravu.

Tento problém mám, když používám TrainStore a před instalací aktivity nedám Vše zpět do MSTS, stává se mi to např. když hraji trať BP a po hraní si chci stáhnout aktivitu do trati Luhačovice, tak mi to napíše stejně co tady píšeš. Takže doporučuji dát Vše zpět do MSTS a mělo by se Ti to už vložit do tratě. Jinak fakt nevím, nebo zkus to, co píše Honza.

Honzo, no já bych řekl, že trať má spíš špatně vloženou do složky ROUTES, protože, kdyby to byl případ, o kterém mluvíš ty, tak by to psalo,např: Route is version 1554, Activity version si 1845.

Back
Nahoře