Inicializace Terénu selhala

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Eso362
  • Datum začátku Datum začátku
E

Eso362

Host
Dobrý den .Chyba:Inicializace terénu selhala ...
Toto se mi vždy zobrazí před spuštěním trati 090.Já osobně už mam v msts BP 84 a Trať 180-183 .Jelikož mam kolem sebe odborníku přes msts mraky, Ani jeden mi nepomohl.... Udělali jsme vše dle návodu 183 a Bp vyndali s ROUTES.Daly Global na 090 a stále nic . Prosim teda o radu (pomoc)jak to tedy udělat abych trať 090 mohl jet ...
Děkuji

No počkat BP se 183-ojkou nemůže fungovat a jestli nefunguje MSTS obecně, zkusil bych to reinstalovat a seřídit podle desatera natéto stránce. Hodně štěstí!

Eso362 napsal:
Toto se mi vždy zobrazí před spuštěním trati 090.Já osobně už mam v msts BP 84 a Trať 180-183 .Jelikož mam kolem sebe odborníku přes msts mraky, Ani jeden mi nepomohl.... Udělali jsme vše dle návodu 183 a Bp vyndali s ROUTES.Daly Global na 090 a stále nic . Prosim teda o radu (pomoc)jak to tedy udělat abych trať 090 mohl jet ...
Děkuji
Stačilo jenom číst.Trať BP má svůj jedinečný Global a 183 jezdí pod globalem Xtrack.Tudíž ta chyba musela zákonitě nastat.Jsou trati,které jezdí pod globalem PB a jsou trati,které jezdí pod různými globaly postavené na Xtrack.Podívej se víc na forum,tohle se tady řešilo x krát,např.hledej heslo Uniglobal...

Petr Novák napsal:
Eso362 napsal:
Děkuji
Stačilo jenom číst.Trať BP má svůj jedinečný Global a 183 jezdí pod globalem Xtrack.Tudíž ta chyba musela zákonitě nastat.Jsou trati,které jezdí pod globalem PB a jsou trati,které jezdí pod různými globaly postavené na Xtrack.Podívej se víc na forum,tohle se tady řešilo x krát,např.hledej heslo Uniglobal...

Petře, prosím tě, co to tady pořád plácáš o nějakém globalu. Pokud se objeví hláška: Inicializace Terénu selhala global s tím nemá vůbec co společného. Jen tak pro vysvětlení.

Zdravím, stáhl jsem si trať 310 se všemi aktualizacemi, k tomu global. XTracks mám nainstalovaný, newroads 4.0 taky. Při prohlížení tratě mi to napíše Inicializace terénu selhala. Vůbec nevím co s tím. Děkuji předem za jakoukoliv radu.

Zkus tam místo Tvého Globalu nacpat TENTO a uvidíme jak si stahoval, samozřejmě po přejmenování z Global310 na Global.

Chápu to tak, že jsi svůj Global odstranil (přejmenoval) a vložil do hry pouze staženou složku Global.

A není to tím, že v trati musí být alespoň jedna aktivita ? Já už si to nepamatuji, ale dá se to vygooglit i tady na fóru.

Pokud tam není ani jedna aktivita, neselže inicializace terénu, to se mi nezdá. Pokud v trati není soubor path tak se nezobrazí ve výběru. Podle mě to má špatně stažené nebo nakopírované.

Aktivita tam je a path taky. Nevím čím by to mohlo bát, ale skusím to celé stáhnout znova.

Tak jestli to není aktivitou, tak je to tím, že hráč má v adresáři moc consists. Kolik je strop ? 800 ? Takže zkusit odebrat soupravy do záloh.

Rostam napsal:
Odebral jsem víc jak třičtvrtě souprav ale pořaád nic.

Zkus tam hodit defaultní GLOBAL a nakopíruj do něj ten GLOBAL od Poisona. Nech přepsat co je potřeba.

Ten Global co jsem mu poslal je od funkční tratě 310 v poslední verzi. Zaslal jsem mu ještě jeden odkaz tak uvidíme co to udělá.

poison napsal:
Ten Global co jsem mu poslal je od funkční tratě 310 v poslední verzi. Zaslal jsem mu ještě jeden odkaz tak uvidíme co to udělá.

Aha, já myslel, že to je GLOBAL od Tygyho 090. Blíže jsem nezkoumal  :)

Back
Nahoře