Prohlídka DKV Brno PJ Maloměřice + MHD Líšen

E499_2002 napsal:
Zdravím,
7:57 by to tam mělo být. Tedy, pokud pojedeme hladce přes Přerov a nebude zpoždění... Kolikaminutové jízdenky na MHD si mám koupit? Já jen, ať tam pak nepobíhám.
Tom.
Za 22,- na hodinu. Je to moc ale desetiminutová je málo . A přez Bronx. Tam bych revizora nečekal, ale ze Starky jo.

My budeme čekat přímo u depa. Už se těším, doufám, že bude pod mrakem....

Naposled editoval moderátor:
Já ještě nevím, kde se připojíme, ale v Brně budeme již v 7, je pravděpodobnost,že se z Židenic vydáme podel trati k bráně depa.

Tož si to tam chlapí užíte, ale jak koukám ta Avala je silně nespolehlivej spoj i v ranním směru

Ono totiž ráno hořelo v tunelu nového spojení. Po deseti minutách stáni objela 350 001 a po odjezdu 40 minut zpožděného Ex 527 jsme jeli i my s mimořádným zastavením ve Vršovicích přes vršovický ranžír a Malešice do Běchovic. Dále jsme před Pardubkami jeli na blok za osobákem, výluka 1. TK Kostěnice - Moravany a PJ 80 v daném úseku, PJ 30 na třebovském zhlaví v UNO, předjíždění nákladu po 3.SK v Březové a dalš jízda na blok z Bílovic až na brněnský hlavák. Takhle se krátit zpoždění nedá.
Kdo z toho udělá aktivitu do msts?

Hezký večer,
děkuji Deteriovi za uspořádání této akce. Mikimu945 za své pohostinství a mmoukovi. Musíte mi pak napsat, ať vyrovnáme náklady. ;-) Fotky budou zítra, mám toho od čtyřech ráno už dost. Jdu spát . Měl jsem štěstí. Tam i zpět mne vezla 362 163 :P Akce se zdařila, velká spokojenost. Také jsem měl tu čest poznat některé členy Fóra.
Tom.

Taky děkuji za pěknou exkurzi do depa v Majlontě, Mikymu945 za pohostinost a MMoukovi za odvoz. O deset minut po příjezdu k hlavnímu nádraží už jsem seděl v Schubertovi, kterého vezla 1216 234.

Prohlídka DKV Brno PJ Maloměřice + Fofr akce Chata

I já se připojuji k poděkování organizátorům a průvodcům za báječnou exkurzi. A dále všem úplně všem zúčastněným na chajdě za super atmosféru, mmoukovi za typy a jiné. A hlavně Deteriovi za modely a vytažení kýble s vodou ze studny. A že mu to šlo :D.

VELKÝ Dík Deteriovi patří i ode mne - akce to byla velice luxusní a nejvíš povedená, jsem též velice vděčen za možnost poznat konkrétní tváře, které se mi dosud skrývaly jen za emily. Díky Deterio a díky Všem kdo se zůčastnili za skvělou !!!! společnost . Bylo to SUPER !

RE: Prohlídka DKV Brno PJ Maloměřice + Fofr akce Chata

regedit77 napsal:
...A hlavně Deteriovi za modely a vytažení kýble s vodou ze studny. A že mu to šlo :D.
Tak to mi zase něco uniklo. Máte foto ?
Jinak je sranda, když jsem se díval na tu skupinovou fotku. Jiřík TK na první pohled jako velitel. :D Hodně známých tváří, ale stále jsem nemohl přijít na to, kdo je ten pán s pupkem uprostřed nahoře. Až jsem zvětšil obrázek, tak uviděl popisky a nápis Alcapone :D .
Že by se za ten půlrok tolik spravil ? Ona i ta kšiltovka mu stíní v obličeji.
Já bych jel, ale pes zavelel "doma budeš ! " :D A šéf z práce mne v sobotu dopoledne také neuvolnil. :(
Tak jsem alespoň udělal trochu práce na trati v editoru.

No vidím, že jste se ještě pěkně poměli... Já si to včera užil, jediný kdo mě ale fakt naštval byl Oskar...

Doufám, že se tato akce ještě zopakuje, jelikož jsem někde jinde organizoval trošku jinou akci, tak jsem se nemohl zúčastnit.

Marku, ať Ti to není tak líto - o nic jsi nepřišel. :D Dělám si samozřejmě legraci, exkurze se mi moc líbila a dotyčné “vůdčí“ osoby mi toho spoustu osvětlily. Deteriovi jsem poděkoval osobně, podle mě je to lepší způsob, než o tom pak někde dodatečně psát. ;) Doufám, že nešlo o poslední takovou akci - nejvíce mě bavily hlášky a vzpomínky Mikyho945, o tom žádná. :)

Když je řeč o Deteriovi.. Mile mě překvapil na dni otevřených dveří v Trutnově. Bohužel nebylo moc času na povídání. Snad někdy jindy.

Deterio nepřiplet jsem se ti někde do záběru? Kdyžtak digitalni.ovoce@seznam.cz díky ;-)

Back
Nahoře