Trainset v .rar

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna CANDY
  • Datum začátku Datum začátku

CANDY

Posunovač
Zdravím dovolil som si založiť tuto tému preto lebo strácam nervy pri hladaní milion vozidiel a z neviem akých stránok. Proste prejde ma chuť hrania ked 5 hodin musim zhánať vozidla. Preto mám jeden návrh. Neda sa aby autor svoj trainset namiesto odkaz zabalil a dal ho ku stiahnutiu ušetrí ostatným čas a nechuť nehrať aktivitu koly zhánaniu vozidiel. A ked ho už zabali tak myslím že aj hráč bude mať menej pripomienok kde stiahnuť toto hento... a prečo mi chýba toto ... Dá sa stým prosím niečo urobiť? Dakujem!!

Jedno řešení bych měl.

Takové aktivity nehrát. Hned má člověk po starostech, ušetří si nervy a ještě má spoustu volného času.

Pokud si chci něco zahrát, tak holt musím počítat s tím, že musím vykonat nějakou práci navíc. Pokud se mi pracovat nechce, pořád tu máme pár aktivit jen a pouze s obsahem vozidel z TBP. Jen jsou mnohé modely holt poplatné době svého vydání (když srovnám TBP 363.001 a 363.001 ze stránek od Hekla, to je jak nebe a dudy).

Pokud autor přidá alespoň rámcový seznam, odkud vozidla stahoval, tak to není problém. Ano, zabere to dost času. Ale zase ta vozidla mám i pro příště. A musím říct, že mnohé modely za stáhnutí prostě stojí (včera jsem stahoval kompletní sbírku parních mašin od Pikka... skvost vedle skvostu).

Když mne přepadne chuť si zahrát něco třeba od Dana J. (jehož aktivity hodnotím jako špičku), tak prostě předem počítám s tím, že strávím třeba 2 odpoledne stahováním a laděním staženého. Ovšem výsledek za to stojí.

Mimochodem, ten navrhovaný RAR by byl šíleně velký, tudíž na web prakticky neumistitelný. Navíc, neporušovalo by to i licenční podmínky k modelům?

Na výměnu vozidel použij prográmek Activity Converter a máš za pár minut po starostech. Je to jednoduché a rychlé.
http://ke-msts.ic.cz/index.php?page=ine

Ja viem ako ja si posťahujem ked viem čo mám stiahnuť. Nervy som dostal ked som si stiahol Ex 142 od Vlada a pustil som Con Builder. vyhodilo mi 200 niečo chýb. tak som otvoril read me že stiahnem čo mi chýba. no tam len stránky z ktorých mám sťahovať ale čo mám odtial stiahnuť neviem. Idem yskúšať ten program. Ja nemám problém ked mám treba 30 vozidiel stiahnuť ale ked k ním mám linky alebo aspon ako sa volaju tie vozi. Moj trainset je už cez 10GB a neverím tomu že stále nemám všetko.

Pořád se něco tvoří, takže každý doplňuje a doplňuje. Activity Converter si otevřeš a vyměníš chybějící vozidla svými, co máš ve svém trainsetu. je to krásně přehledný a funguje to parádně.

vymenil som všetky čo boly v červený a neboli k despozícií ale v consist builderi mi stále vyhadzuje chyby...

CANDY napsal:
vymenil som všetky čo boly v červený a neboli k despozícií ale v consist builderi mi stále vyhadzuje chyby...
Prostuduj vlákno http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3434

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře