Aktivity T47.004

Ahoj, docela jsem se těšil na jakoukoliv aktivitu ke Zlatohorce, ale prosím jinak autora(y), aby nemíchali dohromady trainset s různými systémy průběžné brzdy. V aktivitě Pivo od T47 má použitou mašinku 524.108 s TLAKOVOU BRDOU, ale vozy mají v originál trainsetu pro Zlatohorku brzdy nikolivěk TLAKOVÉ, ale nýbržto SACÍ (souprava s pivem - CSDvagLp).

Pokud chápu správně činnost obou brzd, tak tahle souprava v životě nebude brzdit ani ne tak správně, jako spíš vůbec - a asi i z toho důvodu jsem u jiné aktivity poznámku, že souprava špatně brzdí .....

P.S.: Taky jsem si v začátcích Zlatohorky naběh při skládání soupravy pro volnou jízdu a měl z toho žhavého kandidáta rychlostní rekord :D

Ježto se jedná o mé tratě, autora jsem oslovil a bude-li z jeho strany zájem, dáme to do pořádku.

Jiříku, děkuji, ale ono to nesouvisí přímo s tratí.

Pokud se nepletu, tak trainset pro Zlatohorku má alespoň vozy s oběma typy brzd a jsou rozlišeny tak, že pokud nemají specifikovaný typ brzdy, jde o sací brzdu a nebo tam mají uvedeno-tlaková brzda.

U loko už to rozlišeno není :(

Martens napsal:
Jiříku, děkuji, ale ono to nesouvisí přímo s tratí. ...
Souvisí to tak, že aktivity pro mé tratě jezdím či testuji (tedy pokud o nich vím) a pokud mohu, tak se snažím ovlivnit je k lepšímu.

No tak jsem poupravil v aktivitě Pivo Tak jsem zatím změnil lokomotivuna 524.0138, která je kompatibilní se sací brzdou. Já jsem se lokomotiv řady 524.0 štítil je zařadit do hráčem řízených vlaků. Mě se furt nevedlo je rozjet do kopce mezi Velkým Bekovem a Zlatýma horama. Byl to horor. A teď při úpravě u aktivity s pivákama se mi, nevím proč a jak, se mi ji povedlo rozjet v kopci. Nádhernej pocit, když jsem zjistil, že to jde a že už mám ,,papíry" na tento typ lokomotiv. Můžu ji poslat hned k jakémukoliv testerovi, který by byl ochoten (Jiříkovi stoprocentně).

Krnovská jízda - v archivu máš pouze soubor T47_CR310_krnovska jizda.act a readme, měl by být *.apk. Nebo si máme ostatní soubory .pat, .srv a .trf vytvořit sami?

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, vrhnul jsem se do úprav aktivity Os 264 a dodal jsem chybějící hlášky, jeden trafik a upravil zapojení osobního vlaku:b33c2b6b1faffb902ef6be8bfb7ea8ac.jpg
V popředí upravený osobní vlak.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img576.imageshack.us/img576/2617/train2012013019384345.jpg
Přidaný manipulák (trafik)
edfaf5654e38846de1f7999efdded75f.jpg
A při odjezdu ze Zlatých Hor se u výtopny zbrojí 524.001 a provádí údržba u M234.001

Naposled editoval moderátor:
Trocha vysvětlení, proč jsem přes rok nic nevytvořil. 1. měl jsem co dělat abych prošel do 4. ročníku a nepřišel o stypendium ČDCargo. 2. od listopadu 2012 jsem dělal na ročníkové práci (viz. foto)
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://imageshack.us/a/img819/2620/3mbb.jpg
No a abych neříkal, že jsem dělal jenom pro školu, tak trochu po chvilkách dělám na 423.0 (k vidění na mých stránkách).

Ta 423.0 vypádá moc pěkně. Doufám, že ji dotáhneš, mě se ta lokomotiva nějak nezadařila a nevím co s tím :) A velkej bejček je to, co nutně potřebujeme ;)

Back
Nahoře