Trať 340 Brno - Veselí nad Moravou

lukas matura

Průvodčí
Jelikož jsem téma na žádost autora tratě téma promazával, omylem jsem ho celé smazal, čili jej zakládám znovu. Autorem je Miky945 a Regedit77. Jejich současnou práci můžete stahovat zde: http://www.intercity-train.me.cz/

Lukáš

P.S Snad mi to autoři prominou.

lukas matura napsal:
Jelikož jsem téma na žádost autora tratě téma promazával, omylem jsem ho celé smazal, čili jej zakládám znovu.
Lukáš
P.S Snad mi to autoři prominou.

Abych to uvedl na pravou míru. Toto téma (r.2005) založil původně Tomas Sedlak,ještě pod jiným nickem,jenž původně tuto trať chtěl stavět.Potom jsem stavbu převzal já (r.2008),za vydatné pomoci regedita77. Protože příspěvky napsané v tomto vlákně měli,až na pár,nulovou hodnotu,poprosil jsem moderárátory,aby ho pročistily.
Bohužel se stalo to,že došlo nedopatřením ke smazání celého téma.
Myslím si,že kdo nic nezkusí-nic nezkazí a že se tak moc v tomto případě nestalo.jen jsem nechtěl upřít práva Tomaše Sedláka,jenž mi poskytl videa a i pomáhal sázet vegetaci mezi Slavkovem a Bučovicemi.
Mirek

Dobrý den, mám problém se stažením mapy když ji chci stáhnout tak mi vyskočí tohle ale problém je že já mám na disku něco okolo 500GB volného místa Chyba.jpg

Back
Nahoře