Taký troška iný víkend

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku

Tax

Moderátor
Správce
Toť onehdy, asi pred dvoma týždňami mi prišla správa od Miky945:
Ahoj Taxi, Jen informačně, jak jseš na tom 3 - 4.3.s časem?
Tož hodil som okom do kalendára, slovo dalo slovo a dojednali sme ministretnutie pracovne nazvané "Víkend na Olešné"
Aby som z daleké ciziny nešiel sám, oslovil som Nebulusa, ten súhlasil s cestou vo dvojici a 3. ráno, po patričnom meškaní sme nastúpili gumokolové 180 km dlhé putovanie na Moravu. Cestu nám spestrila zastávka v Kútoch, kde sme dočkali Dráčika vezúceho súpravu demižónov v čele s modrou laminátkou opatrenou logom ČD Cargo a všehovoriacim nápisom Nic nikam :D Po nejakej štvrťhodinke sme sa vydali k ďalšej zastávke, ktorej cielom bol známy magazín kde sa predávajú bicykle a jízdní kola. Zbyňka Šemoru sme vyrušili z najlepšej práce, ale nebudem bonzovať, ak bude chcieť prizná sám čomu sa práve intenzívne venoval. Kto by tipoval, že pokladal ďalšie kilometre koľají, lepil obálky či pálil DVD tak ten je v hlbokom omyle.
Po slabej polhodinke sme opäť osedlali gumokolo a vydali sa k ďalšiemu dobrodružstvu, ktorým bol prejazd Brna po dialničnom obchvate bez diaľničnej nálepky. Musím podotknúť, že v tomto majú Moraváci z pohľadu cudzinca riadny chaos, pretože len horko ťažko sme identifikovali, ktoré úseky sú spoplatnené a ktoré nie. Ale prejazd Brna sme absolvovali bez akejkoľvek ujmy spôsobenej nežiaducou asistenciou istých uniformovaných mužíkov, vykročili sme do poslednej etapy cesty a po krátkom čase sme úspešne našli miesto konania. Zrejme nás už čakali, pretože keď sme prefrčali okolo chalupy vybehol na cestu Regedit77 a navigoval nás na odstavisko gumokolových tátošov vo dvore.
Po privítaní spočívajúcom v tradičnom podaní rúk nás čakalo prískočné v podobe čerstvo načapovanej "černej hory"
Krátko nato začala síce kratšia, ale intenzívna výmena názorov - riešili sa modely, animácie a podobné nezmysly okolo virtuálnej železnice, pre radosť P. Nováka sme poriešili aj účtovníctvo pre MS DOS v prostredí Win7 64 bit. Výmeny názorov a skúseností s rôznymi pracovnými postupmi boli spríjemňované udeným, gulášom, spomínanou černou horou a spestrené ako ináč aj tradičným moravským ľudovým nápojom známym pod zovšeobecneným názvom kořalka :D Ale ako je známe, všetko treba s mierou a teda najvyšší čas ukončiť debaty o MSTS, pripraviť lôžka a mohla začať záverečná fáza večera, tou bolo posedenie pri gitare, o spev sa postarali Mikiho priatelia z trampskej osady, ktorí sa postupom času nenápadnou formou vnárali do problematiky MSTS :D
Nebulus v noci ulovil sadu zvukov, z ktorých snáď mistr zvukmajster Jacek dokáže vykúzliť niečo podobné revu bardotky vlečúcej na 8. stupeň ťažký vlak do tiahleho stúpania :D ak nie, hodia sa ako zvukové stĺpy osadené v blízkosti ubytovacích zariadení alebo ako zvuk interiéru spacích vagónov.
Po zobudení a raňajkách nasledovala opäť pracovná debata, ktorá bola nadmieru užitočná okrem iného i pre mňa a vlastne pre všetkých priaznivcov mojich modelov plošinových vagónov, pretože Nebulus geniálnou myšlienkou vyriešil problém vysokopolygónového freghtanim nákladu na pripravovanom vagóne Nd, za čo mu patrí moja vďaka a uznanie
Nič netrvá večne a tak po obede bolo načase zbaliť noťasy a iné harampádie a pomaly sa vydať na cestu domov.
Keďže čítate tieto riadky tak je jasné že sme úspešne trafili domov a môžeme sa venovať zotavovaniu sa z pekne stráveného vikendu, ktorý pripravil Miki945 a ktorého sa z najrôznejších dôvodov nezúčastnilo pár pozvaných ľudí, takže okrem osadníkov trampskej osady - inak v civile Mikiho priateľov sa okrem hostiteľa za MSTS zúčastnili len Nebulus, Regedit77 a moja maličkosť.
Miky, patrí Ti uznanie a poďakovanie za zaujímavý a plodne strávený vikend.

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
..... Po nejakej štvrťhodinke sme sa vydali k ďalšej zastávke, ktorej cielom bol známy magazín kde sa predávajú bicykle a jízdní kola. Zbyňka Šemoru sme vyrušili z najlepšej práce, ale nebudem bonzovať, ak bude chcieť prizná sám čomu sa práve intenzívne venoval. Kto by tipoval, že pokladal ďalšie kilometre koľají, lepil obálky či pálil DVD tak ten je v hlbokom omyle.
.......
Však jsem byl v menším šoku, kdo se to objevil :D . Nebulus, ten občas zavítá, ale Tax ? A zrovna nedávno jsem se zde na něj trochu nazlobil. Takže jsme si to vyříkali, zasmáli se a život jde dál. Fórum je na to háklivé, že se zde lidé chytnou. Proto je dobré se občas sejít a nějak si vše vyříkat z očí to očí. I kdybychom si měli dát přes dršťky a pak si podat ruce a do smrti dobrý. Lámali mne abych jel s nimi. A jeli zrovna k dalšímu, který je na mě přes písemné komunikace zde nazlobený. (Miky945) Jenomže já už měl na sobotu jiný program. Vědět to alespoň den předem.. protože odvoz autem tam a zpět, to je pro mě realizovatelné. A pes by cestu také snad přežil.
A co jsem dělal za činnost, když mne Tito dva pánové vyrušili ?
Zatím neprozradím, ale napovím. "Piráti z Karibiku" Znalejší možná vytuší.

Zbyňku - jsou jen dvě možnosti - koukal jsi na film nebo jsi hrál s Dagem společenskou stolní hru :D :D

Martens napsal:
Zbyňku - jsou jen dvě možnosti - koukal jsi na film nebo jsi hrál s Dagem společenskou stolní hru :D :D

Zle, zle a ešte raz zle. Studente, píši Vám nedostatečnou.

Hurá, tak nyní už mám koule tři :D ..... jinak mne docela mrzí, že jsem nejel .... měl jsem až do neděle doma Kubíka po operaci, takže jsme taky kalili Piráty z karibiku včetně dostihů ...... :D

Zbyněk Šemora napsal:
Však jsem byl v menším šoku, kdo se to objevil . Nebulus, ten občas zavítá, ale Tax ?
... I kdybychom si měli dát přes dršťky ...

Vidíš, na to sme úplne zabudli. A to Nebulus s Dagom mohli robiť rozhodcov :D
Ale ináč aby sme nezavádzali neznalých dezinformáciami, zopárrazy som u Teba bol a aj Ty si bol u mňa doma :P

VáclavS napsal:
Zbyňku, je to něco mezi Piráty z Karibiku a Amicem?:D
Nápověda zde: Ale webkamera po zvukové stránce katastrofa, tam musí být nachlazený mikrofon. Navíc to byla rychlovka, kdy jsem si málem zboural půlku obchodu a praštil se cellem do čela. A stejně jsem na nástup nedoběhl včas. :D Takže se to spíš hodí do rubriky pro zasmání.
Blbě slyším doprovod, to hifi v práci víc nevybudím.
Koupil jsem si noty, je to celý soundtrack, kdy místo klávesového doprovodu k tomu dali CD. Tohle je spíš jako fór a až zpracuji kvalitnější nahrávku, tohle smažu. Možná jako stupidní reklama na prodej kol dobrý :D Ještě jsem letos žádné kolo z letošní nabídky neprodal. A jsou pěkná a kvalitně seřízená. Jinak až dojde na splatnost a neprodám, pak to nebude dobré.
odkaz zde

Tak teda taky trochu.Domů jsem vyjel o pěti hodinách večer,bylo mě asi víte jak,dnešek jsem prospal,před hodinou jsem se vzbudil do práce a sliboval,že již nikdy nebudu pít,ale vím že mě předsevzetí vydrží jen do sedmnáctýho.Navíc mě sousedka ráno nabourala podruhé za měsíc auto,tak jsem byl n......j.No a nějaké to foto,
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dt-BDP1.jpg[/URL]

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dt-49Q6.jpg[/URL]

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dt-QU22.jpg[/URL]

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dt-8DQP.jpg[/URL]

Omlouvám se všem,že jsem nepozval více lidí ale bylo nás tam devět a na spaní jako sardinky. Mám ale v případě zájmu možnost u kamaráda,který má takovou malou hospůdku uprostřed lesa,udělat v létě akci pod stanama na soukromé louce (divte se ale alektřina na noťasy tam je),akorád by se muselo naplánovat počasí.A pro pár dospělců by se tam ubytování taky našlo

Miky945 napsal:
Hoši,já furt nevím,kdo to přidával ten plyn?
S tím zvukem do lůžkáču to není tak špatný,místo hlášení ve stanici.

Kuba s Ukrajinkou, kontrovali si navzájom :D

Pawlik napsal:
A mě první napadlo, Zbyňku,
že jsi pil R.U.M.
Já teda nevím, ale když jsem si pustil nahrávku a uslyšel ty pazvuky co mi dělal mikrofon, tak žádný RUM, ale fazole. :D Jenomže to bylo před obědem, tak to asi bylo opravdu mikrofonem.

Když už je to venku, tak to musím napravit a už se kopíruje snad trochu přijatelný záznam. Zatím jsem si troufnul zahrát 4 kousky z tohoto soundtracku, další 4 ještě cvičím. Ale je to stále pracovní. Z mé strany to ještě není ono a doprovod by to chtělo z domácí aparatury. V práci mám sice relativně kvalitní, ale volume naplno a stále je to málo a pořádně neslyším doprovod. I pro obecenstvo by doprovod mohl být trochu víc nahlas.
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xA1tBcNgAZQ[/video]

Back
Nahoře