Jak postavit funkční výhybku ?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Minigunix
  • Datum začátku Datum začátku
M

Minigunix

Host
Ahoj,zdravím vás všichni železničáři,taky se zajímám o MSTS a stavím tratě,umím trať i zprovoznit ke hraní ale mám problém s výhybkami,nefungují ,používám Xtracks,kde z toho ctvrtka veci chybí a nefunguje ale i tak se to dá postavit,a udělal jsem křižovatkovou výhybku,dvojitou,jakmile vlak na ni najel tak vykolejil,jak se to dělá pls,nechápu ty traťové objekty :wink:

Petr Šimral napsal:
Ach jo. A odkaz: Kolejivo v MSTS by sis přečíst nemohl? Máš pocit, že to někdo bude psát po stoprvní?
Jak to myslíš ? přečíst kolejivo ? jak přečíst kolejivo,co mám tedy udělat pro to aby ta výhybka fungovala ?

PS:Pokusím se tedy najít tady odpověď což už jsem ale neuspěl,ale přesto to zkusím,a nebuďte na mě naštvaný nic sem neudělal :cry:

Právě že jsi nic neudělal. Toto fórum nabízí mnoho návodů, ale musíš se podívat, rozkliknout jednotlivá témata a přečíst si to. Není to složité. Představa, že ti všichni naservírují pod nos požadované je mylná.

Petr Šimral napsal:
Právě že jsi nic neudělal. Toto fórum nabízí mnoho návodů, ale musíš se podívat, rozkliknout jednotlivá témata a přečíst si to. Není to složité. Představa, že ti všichni naservírují pod nos požadované je mylná.
Já to tady nikde nemůžu najít :( nebyl by alespoň odkaz na téma ve kterém se to řeší ?

To je až příliš brutální :-)

Úplně stačí, když začneš v: Kolejivo v MSTS. Vyskytuje se asi pět řádků pod Tebou založeným tématem.

... a pokud používáš XTracks, tak při instalaci se Ti ve složce simulátoru vytvořila složka s dokumenty pro XT, kde jeden z nich je právě skládání vyhybek ...

... a že Ti v XT něco chybí ... než něco začneš používat, tak si přečti návody a komnetáře ... pak bys zjistil, že soubor tsection.dat z XT obsahuje sice spoustu kolejových a silničních prvků, ale je jen jejich databází ... modely a textury některých prvků se nenacházejí v základní instalaci MSTS ani v základní instalaci XT a stavitel, který je chce použít, si je musí dostahovat z internetu ... nebylo Ti divné, že existují dvě instalace XT: uživatelská a stavitelská ... a to ještě netušíš, že k XT patří třeba i NewRoad, ZTracks, NTracks ...

nefunkční výhybka

Stavím si trať. Postavil jsem nádraží Liberec ale když přes něj v Editoru úkolů dám trasu, přes některé výhybky je trasa nefunkční. Přitom když jedu prohlížení trasy, vlak přes ně normálně projede. Nevíte co s tím?

Back
Nahoře