Instalace

Lukky133

Začátečník
Prosím mohl by mě někdo poradit. Mám MSTS od kamaráda a s tou složkou k instalaci si nevím rady. Prý to má jít přes nějaký Deamond Tools.

Tak to asi nebude tak jednoduché. My tady uznáváme pouze legálně nabyté programy. MSTS existuje na dvou CD. První se vloží do mechaniky, spustí se program setup.exe. A ten si po jisté chvíli řekne o druhé CD. Po skončení inststalačního procesu budeš mít funkční anglickou verzi MSTS. Poté se můžeš podívat sem na toto fórum, přečíst si FAQ a další vlákna a a až poté se ptát.....

Miran napsal:
Tak to asi nebude tak jednoduché. My tady uznáváme pouze legálně nabyté programy. MSTS existuje na dvou CD. První se vloží do mechaniky, spustí se program setup.exe. A ten si po jisté chvíli řekne o druhé CD. Po skončení inststalačního procesu budeš mít funkční anglickou verzi MSTS. Poté se můžeš podívat sem na toto fórum, přečíst si FAQ a další vlákna a a až poté se ptát.....

jo ty cedecka mam ale ja sem se chtel zeptat jestli to k necemu ta slozka bude

Pokud máš cédéčka, tak nevím, proč řešíš Daemon Tools. Daemon Tools slouží k vytvoření virtuálních CD/DVD/BD mechanik.

Třeba proto, protože nevěděl o update na verzi 1.4 a Daemon Tools řešil obejití nutnosti mít při spuštění v mechanice DVD - což originální verze MSTS (bez update) požadovala....

Tak ja mám originálne CD bez update už od roku 2002 a po nainštalovaní MSTS som už nikdy nemusel znova vkladať CD pri inštalovaní rôznych ďalších updatov ...

Ale on se na nic takového, jako je obejití nutnosti mít orig,. CD v mechanice neptal. Je jasné, že bych mu doporučil onen update nainstalovat což je stejně předpoklad k instalaci MSTS BINu....
To orlov:
Amerika již byla objevena. Po nainstalování základního MSTS a jediného updatu na v 1.4 skutečně můžeš CD nechat v šuplíku a už je nikdy nebudeš potřebovat. To tady vědí všichni (tedy kromě těch, co při každé chybce zbytečně odinstalovávají celé MSTS)....

Back
Nahoře