Málo FPS

Kuba5

Začátečník
Ahoj, nedávno jsem trošku upgradoval PC, teď jsem si chtěl zase zajezdit v MSTS, ale FPS jsou hrozný, snad ještě menší než před upgradem :(. Jedná se hlavně o trať Zbyňka Šemory. V podstatě se nedostanu nad 11 FPS, nechápu to. Moje PC:
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (2,4Ghz čtyřjádro, mám silný chladič, takže bych mohl přetaktovat na min. 3,4GHz, jenže asi to nějak nezvládá základovka)
GPU: Nvidia GeForce 9600GT 512MB
Windows 7

Nedal si náhodou kompatibilitu s WInXP ? Lebo v tedy to ide ako vlete na sánkach.

dem: ano, ale dělalo to i před tím, když to bylo vyplý.

Edie: Jasně, ale proč se ptáš? Jinak je tu poměrně čerstvá instalace sedmiček, max. 2 měsíce.

Edie sa ťa pýta či uspávaš PC, alebo normálne vypínaš. AK uspávaš tak zruš kompatibilitu s WInXP a reštartuj PC. A potom skus,.

A nenapísal si koľko RAM-ky máš. Ono tá 512 ka grafika tiež nieje ktovie čo. (Ale tu by to až tak vadiť nemalo.)

Kubo5, je pravda, že to FPS co uvádíš, je hodně málo. Ale jak už tu bylo napsáno mnohokrát, MSTS je staršího data narození a přes veškerá vylepšení, která přinesl Bin, neumí moc dobře využívat moderní nadupaný HW. Navíc je to dost svéhlavý program, který se na každém compu chová trošku jinak.

Ja som mal podobnú GK a keď som prehnal nastavenia antialisingu, filteringu a pod, tak fps bolo ako zakliate.
Mal som 9400GT a to je karta tak do kancelárie.
Tá neschopnosť MSTS využívať moderný HW sa tu opakuje ako zaklínadlo, ale vždy keď som upgradoval PC, tak MSTS išlo lepšie. Aj keď to nebolo vždy úmerné k výkonu HW:-)

To môžem potvrdiť. Mám dobrý procák a celkovo dobré železo a MSTS ide ako omega.

Zkus použít na nastavení GK program Nvidia inspector.Na "druhém" fóru v sekci Pomoc s MSTS je o tom podrobně napsáno.

Back
Nahoře