Problém s editorem

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna spok
  • Datum začátku Datum začátku
S

spok

Host
Ahoj,mám menší problém se spouštěním Editoru.Udělal jsem zástupce,naprogramoval jsem ho,ale když to chci spustit tak mě to neodpovídá.Vzorec jsem normálně okopíroval od kamaráda kterému to funguje.Díky za radu

Naposled editoval moderátor:
Fajn, tak já jsem rozuměl jen první větě a první části následujícího souvětí.

spok napsal:
Ahoj,mám menší problém se spouštěním Editoru.Udělal jsem zástupce,naprogramoval jsem ho,ale když to chci spustit tak mě to neodpovídá.Vzorec jsem normálně okopíroval od kamaráda kterému to funguje.Díky za radu
Uvař si kafe, vypij a věř, že do té doby editor určitě odpoví :D.
Tohle je za předpokladu, že mám v adresáři několik delších aktivit. Pak se to dá urychlit, když pomocí ActivityMoveru si tam nechám jen tu svou aktivitu.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím měl bych dotaz ohledně stavby tratí. Potřebuji poradit kde a jak nastavím bod či polohu v okenku kamera(tj délka a výška), místa kde se objevim při načtení tratě v route editoru, kterou stavím. Díky

Jarda coma napsal:
Zdravím měl bych dotaz ohledně stavby tratí. Potřebuji poradit kde a jak nastavím bod či polohu v okenku kamera(tj délka a výška), místa kde se objevim při načtení tratě v route editoru, kterou stavím. Díky
Editor MSTS - Generátor terénu tratě - načtu svou trať
přiblížím si svou vygenerovanou trať co nejblíže.
Myší si najdu vstupní místo a pak pravé tlačítko myši a potvrdit poslední volbu:
Nastavit výchozí pozici pro editor tratě.
A samozřejmě uložím.
Tohle je nahrubo. pokud se nestrefím, tak si v trk souřadnice upravím ručně, jak píše Miky.

Jinak nechápu, co je na dotazu od Jardy coma nevhodného, že by se měl rovnou mazat. Je to úplně normální jasný a srozumitelný dotaz začátečníka, kdy přesně popsal, co potřebuje vědět. Kéž by se takto dokázal ptát každý.
A navíc je v hlavičce tohoto vlákna napsáno něco na způsob "Zákaz vstupu nervově labilním členům fóra".
Fórum je přece od toho, aby se lidé měli kde ptát, pokud si neví rady.

Back
Nahoře