Aktivity Curil

No, koukam, ze tady se uz vsechno vyresilo. Ano, slo mi prave o napajeci soustavy. Beru klidne to, ze aktivita neni dle GVD, ale potkat nekde laminatku v Ziline :lol: Za 20 let jsem ji tam nevidel, par krat vo Vrutkach, kdyz byla v ZOS. Uz jsem tady stahnul aktivitu pro trat 321, take mi nevadilo, ze tam jel jeden nakl. vlak za druhym, (pred 20 lety real, dnes ne), ale kdyz jsem potkal 560 v Lipt. Mikulasi, radsi jsem to ukoncil. A bylo toho vic.

kde sa da zohnat ZSSK 210-018 do aktivity SP Kosican?? Ma byt na duusovom webe ale tam nieje. Ak mate niekto tak poslite na mail dakujem.

Hekl338 napsal:
.......radsi jsem to ukoncil. A bylo toho vic.

Jako podivejte se, jak uz jsem to snad rekl jasne, ze je to fiktivni aktivita, a urcite byla chyba, ze jste tu aktivitu nedojel, protoze jste byl mozna v polovine trasy, a urcite jste ji mel dojet az do konce. Asi mou neznalosti bylo, ze jsem se mel spise ze zacatku zeptat nekoho zde ve foru, jake typy vlaku jezdi v tomto useku. Aktivitu nehodlam nijak upgradovat, protoze ted se soustredim na dalsi aktivitu, ktera bude kratsi. A delam seznam vsech pouzitych vozidel v teto nove aktivite. Jen by mne zajimalo, jaka je trakce v useku Opava - Svinov (Svinov - Cesky Tesin ), jestli stridava ci stejnosmerna a jake vozidla bych mel nasadit ( jestli pantaky 460 nebo 560, nebo motoraky 810 ci Alenka 854 atd.), abych nekomu pak nezneprijemnil jizdu v samotne aktivite. :roll:

Co je rozhodne v teto aktivite lepsi je to, ze na slovenskem useku trate jsem nenasazoval ceske hnaci vozidla ( elektriky,dieslaky ) ale jen slovenske s oznacenim ZSSK. Snad to bohate staci ?

Čuřil napsal:
Jen by mne zajimalo, jaka je trakce v useku Opava - Svinov (Svinov - Cesky Tesin ), jestli stridava ci stejnosmerna a jake vozidla bych mel nasadit ( jestli pantaky 460 nebo 560, nebo motoraky 810 ci Alenka 854 atd.), abych nekomu pak nezneprijemnil jizdu v samotne aktivite. :roll:

Opava - Ostrava jsou 3 kV ss, jezdí tam pod dráty 471, viděl jsem i fotku se 460 v Děhylově (2 stanice od Ostravy).....

Nevím jak teď, ale před 6-7 lety jezdil Sp z Krnova přes Opavu a Ostravu až do Beskyd - už nevím kde končil, ale tuším to jezdila souprava s 842 nebo 843.

854 na Ostravsku asi nejsou, ale nechám se poučit dle aktuálního stavu, 810 na nějakém nočním spoji asi taky nebudou výjimkou....

Pane Martensi, nefabulujte, ted jsem to pro zkousku stahnul z toho serveru a je to tam, zssk_210.rar/210018.eng :mad:

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
Čuřil napsal:
Jen by mne zajimalo, jaka je trakce v useku Opava - Svinov (Svinov - Cesky Tesin ), jestli stridava ci stejnosmerna a jake vozidla bych mel nasadit ( jestli pantaky 460 nebo 560, nebo motoraky 810 ci Alenka 854 atd.), abych nekomu pak nezneprijemnil jizdu v samotne aktivite. :roll:

Opava - Ostrava jsou 3 kV ss, jezdí tam pod dráty 471, viděl jsem i fotku se 460 v Děhylově (2 stanice od Ostravy).....

Nevím jak teď, ale před 6-7 lety jezdil Sp z Krnova přes Opavu a Ostravu až do Beskyd - už nevím kde končil, ale tuším to jezdila souprava s 842 nebo 843.

854 na Ostravsku asi nejsou, ale nechám se poučit dle aktuálního stavu, 810 na nějakém nočním spoji asi taky nebudou výjimkou....

Ja potrebuji vedet ty motoraky, protoze chci udelat krizovani v Ceskem Tesine, tak nevim jestli tam mam dat 810tku nebo 854ku. :?

Čuřil napsal:
Pane Martensi, nefabulujte, ted jsem to pro zkousku stahnul z toho serveru a je to tam, zssk_210.rar/210018.eng :mad:
Máš pravdu - přehlíd jsem se a sosnul zsr_210. :-( Alespoň vidíš, jak mne dokáže někdo vykolejit .... :cry:

Naposled editoval moderátor:
Čuřil napsal:
Ja potrebuji vedet ty motoraky, protoze chci udelat krizovani v Ceskem Tesine, tak nevim jestli tam mam dat 810tku nebo 854ku. :?
V Č.Těšíně? No snad by stále měly jezdit 810 na trati Č.Těšín - Frýdek- Místek, tak by to neměl být problém......

Martens napsal:
Čuřil napsal:
V Č.Těšíně? No snad by stále měly jezdit 810 na trati Č.Těšín - Frýdek- Místek, tak by to neměl být problém......
854 na severu Moravy nejsou. Spěšňáky Jeseník - Frýdek vozí stále 843

Chlapi neblbněte.Každej nějak začínal.Já třeba měl to štěstí že mne učil Ppooolll.A další aktivity jsem ladil se zkušenýma aktivitářema.Jeho jediný problém je v tom že do toho vletěl po hlavě.Chtělo by to spíš poradit.

Čuřil napsal:
Na netu jsou sešiťáky a i řazení, tak se tam koukni, co tam jede

Taky jsem se divil když jsem potkal mezi Ostravou a Bohumínem ČD 242,ale budiž.Stane se,Ale dostalo mě když jsem za Čadcou potkal ČSD 555 bez tendru,to bylo hustý.Jinak aktivitka SC Košičan je pěkná i když jsem jí bohužel nedojel,spadlo mi to za Žilinou na ty 80,kvůli Plasseru.Vyměním ho a zkusím to znovu.Dle historických vozidel které jsem z Ostravy do Žiliny potkal bych tu aktivitu spíš nazval něco jako "Den železnice" i když je to jen fiktivní aktivita tak by se to spíš blížilo k reálu.
Americká vozidla bych tam vůbec nedával,jestli by jsi to chtěl nějak oživit,tak bych spíš použil vozidla soukromých dopravců (OKD,Viamont,LTE,a další ).Nebo co se týká 321 tak se dají použít i polská vozidla které zajíždějí jak na ČD,tak ZSSK.
Co se týká Ostravska tak 451 tak jezdily na začátky svého provozu (60 léta),později i v Olomouci a to do se Ostravy už nedostaly,používej 460,471 (nově),motorové vozy prakticky všechny kromě 852,853,854.Ty nikdy na Ostravsku nebyli,ostatní tam jezdily buď přímo ostravské,nebo se tam dostaly z Olomouce,Brna a jiných dep na Moravě.
Přeji ti v dalších aktivitách mnoho úspěchů.

Back
Nahoře