Sestavuji uživatelské prostředí simulace

talik

Cestující
Při načítání aktivity mi zhruba v půlce načítání vyskočí "Sestavuji uživatelské prostředí simulace" poté se mi hra vypne. Nevíte někdo v čem je chyba? Díky.

Nepíšeš, aký máš OS ... Mne to pod W7 robí taktiež, hlavne u aktivít s hustým trafikom. Príčinou je naskôr slabší hardware - nestíha ...

Přijde mi, že si tady z vás uživatel talik dělá opět dobrý den jako již v několika vláknech.

poison napsal:
Přijde mi, že si tady z vás uživatel talik dělá opět dobrý den jako již v několika vláknech.

Tak zavedieme pravidlo 3x a dosť! Už sa ma Miran nedávno pýtal, čo urobíme s talikom a s jeho pri..banými otázkami ... Keď sa nespamätá sám od seba tak nastúpi silentblok :D

I přestože tvrdí, že to jiným savem vyřešil myslím, že stejně houpe. Za prvé nepsal o pádu při načítání z uložené pozice, ale o načítání aktivity, pokud by to bylo opravdu z nefunkčního save vyskočila by mu hláška a za druhé i přes spoustu rad jistě nemá nainstalováno dle návodů a nastavení samotného MSTS také ne, tak nechť se trápí.

poison napsal:
... i přes spoustu rad jistě nemá nainstalováno dle návodů a nastavení samotného MSTS také ne, tak nechť se trápí.

Alebo ešte lepšie - slovami kolegu Dema: Nech si odinštaluje MSTS a hrá Call of Duty

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře