Chybí u všech vozidel eng a Default.wag

fratellopawuk

Začátečník
Dobrý den, asi před několika měsíci jsem si pořídil Trať od Pana Šemory. Všechno jelo v klidu a když jsem si postahoval nějaké mašiny tak najednou mi to při spuštění začalo psát Soubor: Trains\Trainset\Default\Default.wag a poté u každého vozidla např. Soubor:Trains\Trainset\zssk_350\zssk_350011.eng přitom před tím stahování mi to jelo v pohodě.

A to už několik let hraji Trať 321, kterou jsem si i 2x objednal takže mám na DVD verzi 18 a 21. Tak jsem zkusil komplet odinstalovat MSTS a naistalovat zpátky Trať 321, ale u obou DVD mi to stále furt píše. Když jsem dal do vyhledávání jestli to mám někde schovane v PC tak mi nic společného s MSTS nenašlo tak ja už nevím.

1) Měl jsi napsat do dotazů začátečníků, protože tohle je začátečnický dotaz.
2) Začalo Ti to psát co? To, co jsi uvedl, určitě ne!
3) Pokud to opravu píše, že chybí default.wag a ani vyhledávač Ti v PC tento soubor nenašel, tak:
a) buď nás tu taháš za nos a nikdy Ti nic nejezdilo,
b) jsi se v MSTS neodborně hrabal, a pak Ti nepomůžeme, pokud se nepřiznáš, co a jak si vyváděl, neb křišťálvou kouli fakt nemáme.
Kdybys nepsal o default.wag, ale o přidávaných vozidlech, řekl bych, že je máš chybně nainstalovaná.
Pokud to nehlásí chybějící soubory, ale chyby v souborech, pak bych to viděl na chybějící Bin, pak si ale neinstaloval Zbyňkovu trať podle návodu nebo ji máš z neoficiálních zdrojů, ale nejezdilo by Ti to od začátku.

Za to 1) se omlouvám
2) to co jsem napsal mi opravdu začalo psát a píše mi to stále i když to celé odinstaluji a znova naistaluji jak trať 321 tak BA
3) jezdilo to vše v pohodě dokud jsem si z jedné stránky nestáhnul několik lokomotiv a od té doby to takhle blbne. Už před tím jsem si stahoval různá vozidla a vždy to jelo v pořádku. Jinak opravdu jsem si ty tratě koupil (objednávky mam ještě někde v mailu)

http://www.ssmsts.wbl.sk/Skiny.html

Přitom když sem si od tama stahoval vagóny tak vždy v pořádku a jak jsem stáhl skiny motorových lokomotiv tak mi to takhle začlo cele blbnout

Tratě jsou tratě a vlaky jsou vlaky. Pokud jsou chybové hlášky ve vlacích, tak přece nebylo nutné odinstalovávat tratě. Stačilo jednoduše zlobivá vozidla odinstalovat nebo odebrat včetně jejich consists.

Po bitvě je sice každý generál, ale všem pro příště. Pokud mi MSTS 100% funguje, tak než budu přidávat a instalovat další věci, hlavně všelijaké aktivity a nová vozidla, tak si nejprve celou složku Train simulator zálohuji. Pak když nastane podobný případ, tak je pro neznalé uživatele v adresářích rychlejší zlobivou složku Train simulator vyměnit ze zálohy a jezdím dál.
A za další, záloha aktualizované složky Train simulator se hodí při nové instalaci MSTS nebo přechodu na jiný počítač. Pak nepotřebuje vše instalovat od začátku s 50ti i více všelijakými aktualizacemi.

Přesně tak. Tisíckrát se to tady opakuje a zdůrazňuje, ale je to marný, je to marný, je to marný.....

fratellopawuk napsal:
http://www.ssmsts.wbl.sk/Skiny.html

Přitom když sem si od tama stahoval vagóny tak vždy v pořádku a jak jsem stáhl skiny motorových lokomotiv tak mi to takhle začlo cele blbnout

Ahoj, malej dotaz, máš od těch lokomotiv co jsi si stáhl skiny, taky modely?

fratellopawuk napsal:
Dobrý den, asi před několika měsíci jsem si pořídil Trať od Pana Šemory. Všechno jelo v klidu a když jsem si postahoval nějaké mašiny tak najednou mi to při spuštění začalo psát Soubor: Trains\Trainset\Default\Default.wag a poté u každého vozidla např. Soubor:Trains\Trainset\zssk_350\zssk_350011.eng přitom před tím stahování mi to jelo v pohodě.

A to už několik let hraji Trať 321, kterou jsem si i 2x objednal takže mám na DVD verzi 18 a 21. Tak jsem zkusil komplet odinstalovat MSTS a naistalovat zpátky Trať 321, ale u obou DVD mi to stále furt píše. Když jsem dal do vyhledávání jestli to mám někde schovane v PC tak mi nic společného s MSTS nenašlo tak ja už nevím.

Přesně tohle se mi taky stalo, chtěl jsem ty vozidla vymazat, ale vyhledávač ty soubory nenašel, prohledával jsme složky ale ty tajemné soubory, které vyskakovaly jako chybové hlášky při spouštění MSTS, nikde. Vyřešil jsem to tak, že jsem všechno odinstaloval a pak už to nedělalo. Tak zkus ještě vyhodit ty stažené soubory, jestli je tam někde máš.

jmm napsal:
Přesně tohle se mi taky stalo, chtěl jsem ty vozidla vymazat, ale vyhledávač ty soubory nenašel, prohledával jsme složky ale ty tajemné soubory, které vyskakovaly jako chybové hlášky při spouštění MSTS, nikde. Vyřešil jsem to tak, že jsem všechno odinstaloval a pak už to nedělalo. Tak zkus ještě vyhodit ty stažené soubory, jestli je tam někde máš.

Díky! Zkusil jsem smazat i stažené modely co jsem měl v souboru kde se mi ukládá vše co stáhnu. Tohle mě fakt nenapadlo že i tam to může dělat neplechu... tak díky moc:razz:

Back
Nahoře