Obnova databázy trate po X-té

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
KimiR napsal:
... .Jinak jsem se opět hrabal v databázi kolejiva,bo z olešně jsem měl málo :D
Nechápu, co máte s tím hrabáním se v databázi kolejí. Pokud to tedy není jen zástěrka jiné činnosti. :) Pravidlo jedna je, pokud něco funguje, tak se do toho zbytečně nevrtá. :) Ale pokud jste už opravdu na vyšší úrovni, mohl by někdo přepracovat výhybku A1tPnt5d***, aby jazyky nezačínaly někde ve třetině kolejového dílu, ale už na začátku a měli bychom přesnou 100vkovou výhybku, která přesně lícuje s reálem. (zhlaví poskládané z těchto výhybek přesně lícují s km. polohami v reálu. Model by pak přesně zapadal namísto původního. Jen by se to všude nejprve smazalo a pak nahradilo.

Díval jsem se na fotky a přemýšlel, který je ten na obrázku vpravo, jak si tam natřásá to tlusté břicho (opět v noci asi řádili) A pak mi došlo, že je to reklamní banner. Ale první dojem po otevření okna fotek byl opravdu originální. :) Podruhé tam už byla jiná reklama.

RE: Stretnutie Bratislava 2013

Zbyněk Šemora napsal:
Nechápu, co máte s tím hrabáním se v databázi kolejí. Pokud to tedy není jen zástěrka jiné činnosti. :) Pravidlo jedna je, pokud něco funguje, tak se do toho zbytečně nevrtá. :)
Zbyňku, stačí si otevřít jakýkoliv tsection.dat a zjistíš, že jakýkoliv čtyřproudý silniční úsek je v zatáčce nadefinován o jeden a půl metru jinde. Dále, veškeré díly silnice v zatáčce jsou kratší. Je snad málo důvodu do toho vrtat??? :D:D:D

Zbyněk Šemora napsal:
Ale pokud jste už opravdu na vyšší úrovni, mohl by někdo přepracovat výhybku A1tPnt5d***,
Myslím si, že ji někdo určitě přepracuje. ale aby to nebylo jako s Kolínem před dvěma roky. :?:

Mirek

Mirku, souhlas, silnice typu Road opravdu na sebe moc nenavazují a vznikají schody a mezery. Jenomže to se mělo opravovat před stavěním tratí. Co už včil, když máme tisíce kilometrů :)
To už je dva roky, co jsme se bavili o opravě Kolína ? Asi si budeme muset udělat nějako osobní slezinu.
Ale hlavně Tě rád slyším, respektive vidím písemnou aktivitu, když jsi nás před pár dny postrašil svým zdravím. Snad už je lépe.

Zbyněk Šemora napsal:
Mirku, souhlas, ... Co už včil, když máme tisíce kilometrů :)
Opravit se linky dají i teď a mám kompletní Road vymodelovaný v shapes,. Stačí jen přepsat. Jako vzorek -

Mirek

Pěkné, pěkné. Ale neumím si představit, že bych si hrál se silnicemi stejně jako s kolejemi. To bych se asi nepohnul z místa. :) Ale naopak, kdo staví tramvajové tratě, tak jsou podobné díly nutnost.

Krásný den všem! Již nějakou chvíli se snažím o obnovu databáze tratě. Při obnově databáze tratě ve stanici Ostrava-Kunčice dojde k náhlému pádu. V tomto čtverci je zárobeň problém s tratí na Havířov. Koleje zmizely a poslední ''krajní'' koleje nejdou označit a hází hlášku ''navazující část není nahrána''. Může být tento problém příčina pádu při obnově databáze tratě? Jak tohle vyřešit? Díky moc za odpověď!! :)

Back
Nahoře