Rada na vložení activity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna constantin
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
C

constantin

Host
Zdravím všechny....potřebuju poradit s activitama do tratě 321...Mám trať od pana Šemory a i trať 321 kde jsem našel activity.Když chci activitu otevřít dvojklikem napíšemi to The installed track databasefor this route is version 8888,the activity was built on version 6284.Continue?
Když dám pokračovat a spustím hru ukazujeme mi to chyby
Poraďte jak tam vložit activivity už mě nebaví jezdit tam jen tak.Díky

constantin napsal:
Zdravím všechny....potřebuju poradit s activitama do tratě 321...Mám trať od pana Šemory a i trať 321 kde jsem našel activity.Když chci activitu otevřít dvojklikem napíšemi to The installed track databasefor this route is version 8888,the activity was built on version 6284.Continue?
Když dám pokračovat a spustím hru ukazujeme mi to chyby
Poraďte jak tam vložit activivity už mě nebaví jezdit tam jen tak.Díky

ta hláška (nikoliv chybová) říká, že se pokoušíš vložit aktivity, které byly postaveny na verzi tratě 6284 do tratě, jejíž aktuální verze je 8888

problém je v tom, že autor mohl pohnout s kolejema a pak nesedí paths a tudíž aktivita může být, ale nemusí nehratelná... to je první problém, který vyplývá z té hlášky

Takže bych se spíš poohlížel po aktivitách, které jsou postaveny na odpovídající verzi trati.

Podle povahy dotazu předpokládám, že nebudeš schopen sám si ty chybové trasy opravit, takže ani nepíšu jak na to.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře