Neznámá hláška

Overmaster

Začátečník
Ahoj, hraju trať 321, krom pádů ve větší stanici sem neměl problém, ale teď nemohu najednou bez jakéhokoliv zásahu do nastavení rozjet žádnou aktivitu a vždy spadnu do Win8 s hláškou msts error load overlay widget file: monitor.dat... Nevíte, kde je problém? Někdo už se tady na to ptal, ale nebylo mu odpovězeno :/ Aktivity mi šly, po dvou dnech zapnu MSTS aniž bych se v něčem rýpal a skáče mi to jak u savů tak u nových aktivit. Díky

Tak jsem snížil počet Consistů a vypnul traťový monitor a funguje. Jenže jsem amaterskej fíra a bez traťovýho monitoru se mi hraje těžce... Kdyby někdo věděl jak ho tam zas dostat, budu rád za odpověď, díky.

Nemám :-O zvláštní, že jsem to téhle složce nikdy nevěděl pže mi vše šlo jak má... Sem rád, že ses ozval zrovna ty, protože zrovna hraju tvoje aktivity, asi je ta trať na můj PC moc náročná, v každé stanici mi skáče že nejde to a to vozidlo přidat do světa. S tratí BP jsem neměl žádný problém.

Stáhni si TOHLE rozbal a nainstaluj jako správce. Pak to zkus.
K těm hláškám, nestíhá ti PC, sestavou to nebude, spíše instalací MSTS, nastavením MSTS a GK.

Teď jedu tvoji aktivitu Os 3747 a před Červenkou na vjezdovým, kde svítí 50tka, sem vykolejil :D vypadalo to jako by do mě najelo něco ze zadu což je divný :D Zpoždění mám cca 5 minut...

To bude asi ono, musíš jet rychleji začátečníku, jen tohle už je mimo téma.

Back
Nahoře