460 013 - 6 nejde odbrzdit

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna jmm
  • Datum začátku Datum začátku

jmm

Cestující
Ahoj mám dotaz proč když se načte hra s touto jednotkou tak ručička brzdy ihned stoupá nahoru a už to nejde odbrzdit? Je jedno jestli pak zvednu pantograf a čekám jako se to má u jiných el. loko nebo zkouším ihned dát IDLE ale tady s tím nejde hnout max dát záchrannou brzdu tak se to ještě více zabrzdí ale zpět ani o kousek. Je to vadný model nebo dělám něco špatně?

To že ti klesá tlak v hlavnom potrubí hneď po "vlezení" do kabíny, je normálne a je to tak urobené u väčšiny vozidiel v MSTS. Má to simulovať závernú polohu brzdiča, v totom prípade BS2.
Postup je ako vždy, dvihni zberač, zaraď smer, nechaj dobehnúť kompresory, a až potom priebežnú brzdu odbrzdi. Potom sa s tým normálne rozbehneš.

Zkus vypnout vlakový zabezpečovač, možná by to mohlo pomoct. Měl jsem nedávno podobný problém na jednom Plecháči.

Díky už se mi to povedlo. Byl jsem zvyklý z pendolina a elefantu tam to je jiné, jde to hned :)

Na Pendolino se chodí za odměnu po nasloužených létech, mimo jiné i po praxi na 451, 460. Teda, takhle přeskočit kariérní postup...:P

Back
Nahoře