Problém s instalací doplňků

Mrkvoid

Začátečník
Zdravim všechny, potřeboval bych poradit. Téměř pokaždé když přidávám novou součást do hry pomocí instalátoru, tak se mi po nainstalování objeví hláška, že součást nebyla správně nainstalována. Nevíte někdo co s tím?
Mám win.7, MSTS jsem instaloval a nastavil podle desatera a vše spouštím jako správce.
Zkoušel jsem instalovat v režimu kompatibility s XP, potom se žádná hláška neobjevila, ale součást stejně nefungovala správně.

Martine pouze odklikni, že je nainstalováno správně a víc neřes, vše funguje jak má a na kompatibilitu XP zapomeň.

poison napsal:
Martine pouze odklikni, že je nainstalováno správně a víc neřes, vše funguje jak má a na kompatibilitu XP zapomeň.

Fakt?!?!? Já myslel, že to bude ňáký rafinovanější :D

Modely ti fungují normálně? Myslím ty co vyhazují tuhle hlášku. Dělají to některé instalačky.

poison napsal:
Modely ti fungují normálně? Myslím ty co vyhazují tuhle hlášku. Dělají to některé instalačky.

Těď jsem to narychlo ozkoušel se 163 257 a ConBuilder nehlásil žádné chyby.

Tak příště to odklikni, že je to nainstalovaný správně, dělám to tak a jezdím bez problémů.

Ještě bych měl jeden dotaz: Mám nainstalovanou trať BP a BIN jsem nainstaloval z DVD společně s tratí. Chtěl bych ale BIN aktualizovat na poslední verzi a nejsem úplně nejjistější v tom jak postupovat, poradí mi někdo?

Ve složce s MSTS je soubor uninstalmstspatch tak jej použij nebo přes Ovládací panely MSTS Patch odinstaluj, pak z adresáře s MSTS smaž MSTS BIN backup a nainstaluj poslední verzi BIN.

Back
Nahoře