Aktivita

ufonek11

Začátečník
Dobrý den , MSTS hraji pouze pár dní ovšem americké či nějaké japonské traťě a vlaky mě nebaví.. Na Youtube jsem viděl různá videa s "Aktivitami". Velmi mě to zaujalo a chtěl bych se zeptat jak tuto aktivitu vložit do hry.Neexistuje nějaký video tutoriál ? Případně jak moc je to složité ? Děkuji moc ! :)

Domnívám se že místo pokládání takovéhoto dotazu by asi bylo vhodnější se tady na fóru porozhlédnout. Ohledně vkládání tratí a "Aktivit" je tady popsáno nemálo stránek a příspěvků. Nějaký video tutoriál ale asi můžeš očekávat jen těžko,

Pokud je pro Tebe MSTS záležitostí "na pár víkendů", ani se o nic nesnaž. Je to totiž běh na dlouhou trať. K úspěšnému rozběhnutí českých aktivit si musíš stáhnout příslušné free tratě, znát zásady a specifika jejich umístění. Případně si objednat placené projekty. Dále si postahovat různé lokomotivy a vozy, k nim příslušné zvuky a kabiny. A umět si zkontrolovat vzájemné vazby. Dle je nutné si stáhnout nějaký program na kontrolu consistů - neboli souprav použitých v aktivitě. Mít stažený update MSTS a Bin a vědet, jak tyto soubory instalovat.
Pokud chceš tohle vše podstoupit a Tvé odhodlání je pevné, pak je opravdu nejlepší si nejdřív pročíst (alespoň) FAQ a pomalu se do toho všeho dostávat.

Každopádně přeji výdrž, když se toho nezalekneš, o to větší pak bude Tvá radost a potěšení z každé projížďky.

Back
Nahoře