Chybné hlášky

lakitouch

Skladník
Pri štartovaní msts mi vyhodí dve chybné hlášky a nevem ako sa ich mám zbaviť,neviete mi niekto poradit ?? Tu su:
Chyba pri ctení suboru vozidla :
Subor:trains/Trainset/cd_Es/CD_Es_898-8.wag

Chyba pre cteni suboru vpzidla:
Subor:Trains/Trainset/cd_servis/ Servis1.eng
A ppritom som tam endaval tieto vozidla ani podobne,nevie niekto by som to pohladal??
Dakujem za info

lakitouch napsal:
Pri štartovaní msts mi vyhodí dve chybné hlášky a nevem ako sa ich mám zbaviť,neviete mi niekto poradit ?? Tu su:
Chyba pri ctení suboru vozidla :
Subor:trains/Trainset/cd_Es/CD_Es_898-8.wag

Chyba pre cteni suboru vpzidla:
Subor:Trains/Trainset/cd_servis/ Servis1.eng
A ppritom som tam endaval tieto vozidla ani podobne,nevie niekto by som to pohladal??
Dakujem za info

Reinstaluj BIN, popřípadě si zkontroluj, zda ti dané vozy nechybí v nějaké aktivitě pomocí CB, či AC.

prolam napsal:
Reinstaluj BIN, popřípadě si zkontroluj, zda ti dané vozy nechybí v nějaké aktivitě pomocí CB, či AC.
Binem to není. Toto je běžná hláška, že Ti chybí vozidla. Servis najdeš na stránkách u Michala, ten si stáhni, bude se hodit pro příště.

Každý, kdo si chce zahrát aktivitu někoho jiného, nebo svou vlastní projet, či upravit, vždy by si měl zkontrolovat, jestli má vše v pořádku, co se týče souprav v aktivitě.
Řeším toto soukromě již po x-té a vždy zjišťuji, že žádná kontrola neproběhla a hráč se diví, proč to nejede.
Nejprve si zkontrolujte vše potřebné, dle seznamů doplňte a pak řešte případně, když to nepojede.
A pokud si někdo neví rady, jistě se najde dost ochotných lidí, kteří rádi poradí a pomohou. :-)
Je to pořád dokola.
Tím chci říct, že čím dál tím častěji se setkávám, že dotyčný chce vše a sám nemá co by nabídnul. Každý to pochopí, co tím myslím.....

Servis1 u mě není. To je původní servis od PPoolllla.

Mno tým BINom to nieje pretože som ho už reinštaloval pár krát
To bude skor tým nejakým servisom,ale ja o žiadnom neviem wed som tam žiadny nedával
Nedá sa to nejako skonrtrolovať tie servisy??

mno hoši nakoniec sa mi podarilo nájsť tu chybu a je to v jednom nepatrnom consiste čo sa mi dostal do consistou ani nevem jak ,šlo o tento
td_os4245_vozybernolakovo.con
Takže som ho vymazal z priečinku Consist a už to nevyhadadzuje :D

Back
Nahoře