Aktivity Jacek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kajan12CZ
  • Datum začátku Datum začátku
K

Kajan12CZ

Host
Ahoj..mam dotaz..když si stahnu jakoukoliv aktivitu pro trať 321 a třeba pro akt 17 tak mi to napise když chci zapnout aktivitu ve výběru vlaku že je NEZNÁMÝ. Potom pomoci conbuilderu opravim consisty vsechny a potom mi to teprvr napiše třeba vlak zssk 350..ale boužel hra se nenačtě..co mám dělat..? Díky ,;)

Kajan12CZ napsal:
Ahoj..mam dotaz..když si stahnu jakoukoliv aktivitu pro trať 321 a třeba pro akt 17 tak mi to napise když chci zapnout aktivitu ve výběru vlaku že je NEZNÁMÝ. Potom pomoci conbuilderu opravim consisty vsechny a potom mi to teprvr napiše třeba vlak zssk 350..ale boužel hra se nenačtě..co mám dělat..? Díky ,;)

Platí, alespoň pro začátek, než se naučíš s novou aktualizací tratě opravit i aktivitu na tu novou aktualizaci, mám trať v aktualizaci 17, musím stahovat aktivity pro verzi tratě 17. Mám aktualizaci tratě 24, musím stahovat aktivity pro trať ve verzi 24... Každý pohyb s kolejivem v rámci nové aktualizace tratě danou aktivitu pro předchozí verzi znefunkční. Příčin může být mnoho, tohle je ale základní věc, kterou je třeba bezpodmínečně dodržovat. Pořádně si zde na fóru pročti vlákna kolem tvorby aktivit a dovíš se to zde dopodrobna. F.

Back
Nahoře