Změna registrů - registr_fix , ts_unpack

Dan Strnad

Začátečník
Ahoj klucí a "holcí",
MSTS jsem už nějaký pátek hrál a ani jsem neměl potřebu Vás zde na fóru otravovat, ale teď nastala celkem akutní situace.
Přeinstaloval jsem počítač (Microsoft Windows XP , 32bit - Service Pack 3) a nakopíroval jsem MSTS zpět do klasického umístění (C:\Program files\Microsoft Games\Train Simulator\), zapl a vše fungovalo. Dnes jsem pocítil potřebu nainstalovat novou aktivitu a vzpomněl jsem si, že musím použít aplikace registr_fix a ts_unpack, nuže jsem to stáhl a chtěl spustit, vyhodilo to hlášku: "There was a error. Check the registry settings manually."... Řekl jsem si, dobrá, spustím to jako správce, provedl jsem úkon a stále to háže tuto chybu. Zkoušel jsem vytvořit i další "správcovské" účty, ale výsledek byl nulový. Mohl by mi někdo ze zdejších odborníků popřípadě poradit? Díky moc.
PS: Podotýkám, že jsem Googlil, Seznamil, Yahoovil a prohledával zdejší fórum a nic jsem nenalezl.... Myslím si, že už to tu možná bylo, ale já to přehlídl.

V XP není třeba aktivovat žádné další administrátorské účty. Vše funguje na první zapojení i s registr_fix.exe.
Jen je nutné si uvědomit, že hra MSTS se nekopíruje do adresáře, ale instaluje. Pokud se nenainstaluje, tak přece v registrech, kde MSTS nemá žádný zápis pochopitelně registr_fix.exe nemá co opravovat.
Pokud si tedy nakopíruji do počítače víc "instalací" MSTS, tak jen jedna, ta, která je nainstalovaná, je plnohodnotná.

Back
Nahoře