Trať BERNINA

sevil62

Začátečník
Prosim o pomoc. Kto máte trať Bernina, poraďte. Po inštalácii trate, trainu a všetkých dodatkov mi blbne trainset. Všetky lokomotívy majú engy, sú tam ale pri spustení trate mi vykazuje, že engy chýbajú. Kde môže byť chyba.
Viliam

Skus si stiahnut ConBuilder a skontrolovat consisty, ci mas vsetky kompletne. Mozno je chyba tam.

Hezký den!
Trať Bernina Bahn by bylo nejlepší si stáhnout z těchto stránek: http://rhbformsts.spoorpunt.nl/BerninaBahn.php a instalovat z těch instalátorů. Trať se nainstaluje jako samostatný simulátor. Takže ve složce Microsoft Games budou figurovat složky Train Simulator a pod ní Train Simulator Bernina. Takto to potom bude fungovat naprosto perfektně. Jezdím to tak od počátku a nedochází k žádným poruchám vlivem smíchání složek s běžným Train Simulátorem. Tam dochází k tomu, že se to nějak vzájemně ovlivňuje. Někdy se takto chovají i tratě, umístěné spolu v jedné složce běžného simulátoru a "psí kusy" přestanou ve chvíli, kdy je od sebe oddělíte. Stačí opravdu stáhnout jen to ,co je na těchto odkazovaných stránkách, dodržet posloupnost instalací update a pojede Vám to bezchybně. F.

Francek napsal:
Hezký den!
Trať Bernina Bahn by bylo nejlepší si stáhnout z těchto stránek: http://rhbformsts.spoorpunt.nl/BerninaBahn.php a instalovat z těch instalátorů. Trať se nainstaluje jako samostatný simulátor. Takže ve složce Microsoft Games budou figurovat složky Train Simulator a pod ní Train Simulator Bernina. Takto to potom bude fungovat naprosto perfektně. Jezdím to tak od počátku a nedochází k žádným poruchám vlivem smíchání složek s běžným Train Simulátorem. Tam dochází k tomu, že se to nějak vzájemně ovlivňuje. Někdy se takto chovají i tratě, umístěné spolu v jedné složce běžného simulátoru a "psí kusy" přestanou ve chvíli, kdy je od sebe oddělíte. Stačí opravdu stáhnout jen to ,co je na těchto odkazovaných stránkách, dodržet posloupnost instalací update a pojede Vám to bezchybně. F.

Presne takto to mám nainštalované. Keď mi to začalo blbnúť, tak som trať znova preinštaloval Train Simulator Bernina a teraz sa mi stratil Editor (nie je ani v Start/Všetky programy/Program Files/Microsoft games/Train simulator Bernina. Je tam iba exe-súbor a súbor LAUNCHER. Tie engy mi stále vyskakujú, i keď v zložke lokomotívy fyzicky existuju.

orlov napsal:
Vyzerá to, že si tú trať neinštaloval ako správca.

Já jsem tu trať instaloval jako správce a nejde mi jí vůbec spustit, při startu mi to napíše, že chybí TSmvhlp.dll a abych to nainstaloval znovu.

Back
Nahoře