chyba při načteni lokomotivy a inšíííí

loldaujda

Začátečník
Chyba pri načitani modelu

Ahoj, jen se chci zeptat při načítaní modelu do msts čd
mi hra spadne a vyhodí :
Chcete pokračovat?
line:546
nazev lokomotivy
Ale bin 1.7 sem přeinstaloval asi 10X a nic
prosím o radu díky ;)

Nejde mi načíst dana lokomotiva do msts např čd
vyhazuje to
Line:např522
nazev modelu
pokračovat ano ne
bin nepomaha ani train update reinstaluji a reinstaluji a nic.
Prosím o pomoc díky.

RE: chyba při načteni lokomotivy

Operační systém? Jak si instaloval MSTS? Jak si instaloval update 1.4? Jak si instaloval MSTS Bin? Jak si instaloval nefungující lokomotivu?

poison napsal:
Operační systém? Jak si instaloval MSTS? Jak si instaloval update 1.4? Jak si instaloval MSTS Bin? Jak si instaloval nefungující lokomotivu?

windows 7 , msts sem instaloval cd1 a cd2 , update 1.4 sem hledal kdybys dal odkaz tak skusim protože na internetu sem hledal vše možne o tom a nic,
msts bin sem dal cz prostředí
pak sem zafajfknul všechny prazdne okinka
a lokomotivu sem instaloval přes instalaci i zvuky a kabinu
a druhou sem nakopíroval do trains/trainset comon.cab comon.snd

Line zobrazuje číslo řádku v engu. Tak otevřít eng a zkontrolovat.

Nemáš nainstalovaný MSTS Bin.

Bin se instaluje na update 1.4. Pokud ho nemas, nenainstaloval se ani bin.

Tak si to všechno odinstaluj a nainstaluj znova podle TOHOTO nejlépe mimo Program Files. Nastav vše podrobně a vše k MSTS musíš spouštět Jako správce!

Jo moment nemislite vy train update tak to mám akorat sem nespustil přes spravce díky.

Trať 321 chby a chyby

Dobry den, když mi dnes došla trať 321 tak sem si nainstaloval vše dle manualu kerý byl přiložen. spustil sem a po načtení
opět řadek chcete pokračovat
nazev lokomotivy.(patch a train update byl k tomu už sem nainstaloval spustil sem vše jako spravce)
dal sem ano pak sem se doklikal do menu vybral sem si trat vlak acelu
a po načteni spouštení světu to vyhodilo
chyba při načtení modelu olomouc_nadr2 atd...........
pokračovat? ano ne?
tak ja už fakt nevím :( prosím pomoc díky!

V menu nemam lokomotivu

Dobrý den, když si dám lokomotivu do hry nevihazuje už chyby ale prozměnu ju nemám ve výběru.

zdravím vás
tento krát si idem aj ja pýtať o radu ;) mam raký problem robi mi to pri viacerych aktivitach a neviem kvôli čomu...chybová hláška je v základe vždy o tom istom len ide o iné vozy alebo jednotlivé vložené budovy či prvky na mape napr. "nelze přidad vozidlo cd_B249_567 (uid:200023) do světa" a teraz neviem či idem nejako moc rýchlo alebo mi už PC nestíha čo by bol ten horší prípad :( vždy nejako presvedčím MSTS aby mi to aspoň 3-4x prekliklo ale pak to padne úplne do WIN a všetko je nastavené podľa desatora! diky za pomoc

Error Message - Can't Add Car (uid:20000n) to world

This error often occurs when testing the new wagon in a consist after reskinning or otherwise modifying the model.
Errors starting with uid:20000n are active consist failures: The last digit (n) tells you the position in the consist (0=leading unit, 3=fourth unit, etc.).
This is usually caused by
  • an error within the model - polycount, corrupt compression, texture error if reskinning, etc;
  • removal of a shape file from its MSTS folder after the consist has been created - various registry cleaners and anti-virus programs have been implicated in this removal; finally
  • editing a loose consist which may make it too long and one or more vehicles becomes positioned off-track.

Back
Nahoře