tomasvon a jeho problemy s MSTS

RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

tomasvon napsal:
...ve složce s trainsetem jsou vozidla, která v průzkumníku nevidím, to samé s consisty...

Predpokladám, že nemáš v prieskumníkovi zapnuté zobrazenie skrytých súborov. Treba si to v nastaveniach zapnúť :)

Jestli by to nechtělo po odinstalaci vyčistit registry. F.

Registry čistím vždy po odinstalaci pomocí ccleaneru

No každopádně zkusil jsem si v průzkumníkovi povolit ty skryté složky a bohužel stále nevidím to co v routeritteru..

No jestli ono by to taky třeba nemohlo být tím, že někteří tvůrci dávají na některá místa v traťi odstavené mašinky a ty se od někad musí načíst, ony se ty základní aktivity se základním trainsetem k těm tratím asi nedávaj proto aby toho bylo k naplnění DVD / ke stažení více ... :rolleyes:

A ne nadarmo ti tu chybu asi vyhazuje ROUTE ritter ...

To by mě taky tak zajímalo, které konkrétní vozidla a ze kterého umístění tu chybu vyhazují ...

Hezký den.
To je velmi podivné. K věci:
1. Statické objekty vagónů a lokootiv v trati nijak nesouvisí s modely v trainsetu, takže není třeba nic stahovat.
2. To vypadá na nějaký bordel v MSTS a když to nemá člověk před sebou na monitoru, těžko radit.
Já bych doporučil toto:
1. Nainstalovat základní MSTS a spustit. Pokud bude vyhazovat chybu, je někde zbytek staré verze a POZOR, může být i na jiném HOD v počítači, s tím jsem se osobně setkal, když jsem měl omylem instalačku na D disku a E disku.
2. Nic nekopírovat z verze, ketrá dělala bordel a nainstalovat trať 321 celou znovu. Já osobně dělám instalaci ne na systémový disk, ale na jiný, takže u mne D\Program Files... A tady je další zádrhel, který jsem už psal a to:
a) je špatně, že instalačka obsahuje cestu: Program Files (x86), místo Program Files.
Dan
b) je špatně, že instalačka update tratě obsahuje aktivity a consisty s vozy k trati, které nemám ani já, poněvač už nevím, kde byly obsaženy. Složky Activites, Services a Consist by měly být prázdné. Aktivity by měly být zvlášť ke stažení, já taky musím aktualizace rozbalovat jinam a vždy složky promazat a pokud je někdo začátečník, nebo ne zrovan znalý struktury MSTS je zaděláno na potíže.

No stoprocentně se někde nachází ještě další neodinstalované msts .. teď jsem nainstaloval jen msts bez čehokoliv dalšího a při spuštění editoru vyskakuje hláška s chybějící lok. Lokomotivu jsem zařazoval do vlastního consistu před sériemi reinstalací :D takže musí být problém tady.. Teď je jen otázka kde jsou ty soubory, protože jsem projel celý disk a nikde nic. Na pc mám pouze jeden HDD a k tomu používam externí na žádnem z nich nic není, koukal jsem také do program files (bez x86) to mě napadlo jako první ale taky nic...chtělo by to nějaký prográmek místo průzkumníka myslíte , že by pomohl total comander ?

[rozděleno] Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

"A tady je další zádrhel, který jsem už psal a to:
a) je špatně, že instalačka obsahuje cestu: Program Files (x86), místo Program Files.
Dan
[/quote]

Takže vždy instalovat msts do Program files ne do x86 ? Jaký to má vliv ?

tomasvon napsal:
Takže vždy instalovat msts do Program files ne do x86 ? Jaký to má vliv ?
Jde o to, jaký máš systém, nevím kde se muselo instalovat do Program Files (x86), tuším u Osmiček, pokud si dával MSTS na systémový disk, nebo u noťasů, nevím, poněvač já mám Win7 na stolním PC, disky terra a MSTS a vlastně všechny hry na disku mimo systém, tam satčí klasika Program Files. Navíc se do složky Program Files insatluje základní MSTS.

No jelikož jsem míval msts vždy v x86 tak tohle asi nebude jádro problému

Nic než bordel, všechno smaž, myslím VŠECHNO. Udělej čistou instalačku, hlavně po smazání nezapomeň na registry.

No já bych rád všechno smazal, ale asi to půjde jen za pomocí routeritteru, protože ani v total cmd se mi tyto "neviditelné" složky nezobrazí, koukal jsem do appdat, docasne soubory, registry jsem prosel ale nic :(

Tak pokusil jsem se smázání za pomocí RR, celá složka sice smazat nešla nicméně obsah ano znovu jsem nainstaloval trat i s aktualizacemi a přerov je konečně v pořádku..takže opravdu se jednalo o nějakou duplicitní verzi která byla zvláštním způsobem "neviditelná" . Bez RR bych byl asi v koncích.

Msts jsem měl vždy na stejném disku jako systém a problémy jsem neměl a vždy se jednalo o NTFS a jelikož mám ntb jedinou možností by bylo instalovat msts na externí HD a spuuštět to z něj což nevím jestli je ieální řešení..a co se týče spouštění souborů jako správce dělám to tak vždy

Čo ma spoločné naformátovanie disku na NTFC a na FAT32? Aj ked myslím že toto je mimo tému a malo by sa to presunúť nech sa tu Martinovy nezafláka vlákno.

No s tím oddílem to každopádně vyzkouším díky za tip :rolleyes:

Pánové a nechcete s tim jít jinam, problém má uživatel, ne trať. Navíc platí staré pravidlo - Pokud neumíš ovládat PC, tak ani neinstaluj MSTS, páč tohle není hra, ale program. Prosím hoďte tuhle stránku jinam.

Back
Nahoře