CV pro Ešus vs. trať BP

Dan Strnad

Začátečník
Zdravím Vás,
mám problém s CabViewem pro řadu 471 (Zkoušel jsem všechny tři dostupné CV), po zapnutí MSTS a následným pokusem o načtení simulace samotné se mi v procesu načítání zobrazí okno "Nelze načíst pohled z kabiny, pokračovat?"... Tento problém nastává pouze u tratě Bratislava-Praha od pana Šemory. U jakékoliv jiné tratě (321, 310 , 180 / 183) problém nebyl a fungovali všechny typy CV na všechny "Elefanty" obsažené v mém Trainsetu. Proto prosím o radu.
Díky za čas strávený u čtení tohoto příspěvku. :-)

Trať a kabina vozidla nemá mezi sebou žádnou vazbu, takže buď kabinu máš na všech tratích nebo na žádné.

Taky jsem si říkal, ale prostě to nefunguje na BP. Napadlo mne, zda-li to nemůže být GLOBALEM... Jinak, jakožto důkaz dodám během večera video.

Jak píše Poison, žádné vlaky nemají vazbu na žádnou trať. 470 jsou od počátků v TBP a kdyby na ní cokoli nefungovalo, dávno by se uživatelé ozvali. Takže chybu bych hledal jen u sebe v počítači. Pokud máš original DVD ode mne, tak vše musí fungovat. Pokud odjinud, tak hledej technickou podporu tam.

A můžu se tedy zeptat, proč mně na BP fungují všechny 3 kabiny? A jak píše Poison, kabina vs. trať spolu nemají žádnou souvislost.

Dan Strnad napsal:
Taky jsem si říkal, ale prostě to nefunguje na BP. Napadlo mne, zda-li to nemůže být GLOBALEM... Jinak, jakožto důkaz dodám během večera video.

Skontroluj si, či v BP spúšťaš a kontroluješ ten správny ENG, možno v tratiach, kde Ti to ide, spúšťaš úplne iný ENG ako ten v BP a ani o tom nevieš ... ;)

Všebecne si stiahni CONBUILDER (vid google.sk/cz/com) prekontroluj si všetky consisty poprípade kabíny a zvuky či majú správne smerovanie. Všetky chyby ti ukáže. Poprípade ak sa ti toto nechce robiť skontroluj či to nebude problém v nejom inom consiste ak hráš aktivitu. Ak je to iba jednoduchá jazda s jedným vlakom (nie aktivita) tak potom máš zle zapísaný súbor v *eng ked tak mi napíš SZ a pomožem ti stým.

ConBuilder a další již mám. (Nevím, jak bych bez toho fungoval).
Znovu jsem nainstaloval MSTS a do něj pouze BP a zkopíroval starý Trainset.
Už to funguje. :)

Back
Nahoře