Win 7 x64 Train Store

Miroslavek81

Začátečník
Zdravím všechny a snad mne nebudete kamenovat za (znovu) vložené vlákno. Mám IS Win 7 x64 a ne a ne a nejde mi rozjet hra přes TSko. Prvně jsem dělal vše dle http://midrafon-msts.webnode.cz/navod-na-instalaci-msts/ a neuspěl jsem. Tak jsem vše instaloval (po odinstalaci) do Program files (x86). Mno, to se mně hra nerozjede vůbec. Ale stav Ts přetrvává a to v podobě odpočítávání 10s. Waiting for files acces - a adresa C:\ až po danou aktivitu.act Dělá to stále. Při instalaci v Program files nebo Program Files (x86). :(

Ano, preberané to tu bolo viackrát. Buď si daj admin práva (s plným prístupom) na adresár TS alebo hru inštaluj napr. do C:\Vlaky alebo na iný disk.

čéče, dělá to stále. Ješte otázka... Pokud máte nainstalované 64 bit, instalujete MSTS do Program files či Program files (x86)? Zkusím to znova reinstalovat do Program Files.

Miroslavek81 napsal:
čéče, dělá to stále. Ješte otázka... Pokud máte nainstalované 64 bit, instalujete MSTS do Program files či Program files (x86)? Zkusím to znova reinstalovat do Program Files.

Ideálně mimo Program Files.

No, at´to nějak shrneme - před tím byla nutnost mít MSTS pod adresářem Program Files a u Win 7 nikoli? tzn., že můžu dát cestu C:\Microsoft games\Train simulator\ apod? A TS třeba přímo na C:\ ? Jsem zvědav...

Miroslavek81 napsal:
....tzn., že můžu dát cestu C:\Microsoft games\Train simulator\ apod.?....

Ano, mám to stejně a na tomtéž systému, funkčnost bezproblémová.

Klidně do Prog files je to jedno jestli (x86, nebo normal) !!!ale u všech spustitelných souborů ptm - vlastnosti - kompatibilita - úroveň oprávnění - spustit jako správce!!! jinak nemá TS povolení přesouvat soubory z Prog Files
Samozřejmě jenom msts, ts...

No, já tedy nevím co jsi chtěl tím červeným textem říci. Jde o to že Amerika již byla objevena, a tuto informaci tady kromě tebe jako objevitele všichni znají.....

Back
Nahoře