MSTS připojení loko v aktivitě - pád

JachyHm

Začátečník
Ahoj mám takový problém, když v jakékoli aktivitě připojím lokomotivu (např. na postrk nebo něco) tak se msts zasekne a do 20 vteřin spadne.

nemáš upravený subor sound.cfg v adresari global, poprípade ak sa jedná o vozidlo z iných zahraničných stránok može byť problem s ladením na 80cm :)

Tohle určitě nemá příčinu ani v sound.cfg a rozměrem spřáhel to nemůže být vůbec. To by se projevilo jen skutečností, že by u soupravy neseděly nárazníky na náraznících.
Sound.cfg by na tohle měl vliv jen při hodně obsazeném nádraží mnoha vozy. Mě se tohle projevilo v šibovací aktivitě Topírna noc až po 7 hodinách hry v jedné přeplněné stanici.
Pokud mám OS Vista, tak se tohle děje když cokoli měním v nastavení MSTS a nereinstaluji MSTS BIN. Pak to skutečně padá vždy po každém najetí na vozy či lokomotivu. A dlouho mi trvalo přijít na to, proč se tak děje. Ale u Vist se některé čumáky k sobě nesnášely a musel jsem v aktivitě určitou lokomotivu umístit obráceně, aby hra po najetí nespadla.

Neviem Zbynku, kto aktuálne používa Windows Vista? Myslím si že tých členov naratam na dvoch rukách. Napíš o aké modely sa jedna (loko+ vozi) a podla toho ti skúsime poradiť.

Neviem Zbynku, kto aktuálne používa Windows Vista? Myslím si že tých členov naratam na dvoch rukách. Napíš o aké modely sa jedna (loko+ vozi) a podla toho ti skúsime poradiť.
Mam win 7 a jedna se o všechny loko (MOs lanskroun 830 + 714, 843 + 843, TestLysa 751+163/2 to nevim)

A jenom jeste (nechce se mi kvuli tomu delat nove vlakno) jak je to s MSTS forem a Strýčkem Google, protože mi to při vyhledávání z googla hlásí:

Přílohy

• ErrorMSTSForum.jpg
    ErrorMSTSForum.jpg
    71.8 KB · Zobrazeno: 18
no to by ma tiež zaujímalo, vzhladom nato že forum prešlo velkou rekonštrukciuo tak všetky odkazy su nefuknčné, každopádne ku tomu by sa mal vyjadriť pan Starý...

Strejda Google toto fórum bezpečně nalézá. Chyba bude asi mezi židlí a klávesnicí.

Tohle určitě nemá příčinu ani v sound.cfg a rozměrem spřáhel to nemůže být vůbec. To by se projevilo jen skutečností, že by u soupravy neseděly nárazníky na náraznících.
Sound.cfg by na tohle měl vliv jen při hodně obsazeném nádraží mnoha vozy. Mě se tohle projevilo v šibovací aktivitě Topírna noc až po 7 hodinách hry v jedné přeplněné stanici.
Pokud mám OS Vista, tak se tohle děje když cokoli měním v nastavení MSTS a nereinstaluji MSTS BIN. Pak to skutečně padá vždy po každém najetí na vozy či lokomotivu. A dlouho mi trvalo přijít na to, proč se tak děje. Ale u Vist se některé čumáky k sobě nesnášely a musel jsem v aktivitě určitou lokomotivu umístit obráceně, aby hra po najetí nespadla.
Dela to i v akt topirna noc!

Edit:
Cfg jsem upravil podle navodu

Ano, aktivita Topírna noc je test správného nastavení MSTS. Pokud padne hned po načtení, tak je nesprávně zapsán nebo chybí zápis v zástupci MSTS -mem:512. Pokud po deseti minutách hry, po najetí na konvoj lokomotiv MSTS spadne, tak je nutné reinstalovat MSTS Bin. To je vše.
Ten váš sound.cfg v Global by doposud stačil být default. Až při posunu v Dřísech by to právě kvůli tomuto původnímu zápisu padlo. Proto při instalaci mé tratě máte v adresáři Trai simulator nějaký global.exe a kliknutím na něj se vše opraví. To co má Jacek, tam jsou ještě víc agresivnější čísla. Asi na Danovy aktivity, kde je ještě víc vlaků kolem je to potřeba.

Ha, ale jenom v Aktivitach, když dám soupravu např 742+eas+eas....+742 a odpojit postrk, a znovu na něj najdu tak je to v poho.

Back
Nahoře