Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mam win 7 a jedna se o všechny loko (MOs lanskroun 830 + 714, 843 + 843, TestLysa 751+163/2 to nevim)Neviem Zbynku, kto aktuálne používa Windows Vista? Myslím si že tých členov naratam na dvoch rukách. Napíš o aké modely sa jedna (loko+ vozi) a podla toho ti skúsime poradiť.
To rozhodně nemam jak bych to měl udělat?nemáš upravený subor sound.cfg v adresari global, poprípade ak sa jedná o vozidlo z iných zahraničných stránok može byť problem s ladením na 80cm![]()
Dela to i v akt topirna noc!Tohle určitě nemá příčinu ani v sound.cfg a rozměrem spřáhel to nemůže být vůbec. To by se projevilo jen skutečností, že by u soupravy neseděly nárazníky na náraznících.
Sound.cfg by na tohle měl vliv jen při hodně obsazeném nádraží mnoha vozy. Mě se tohle projevilo v šibovací aktivitě Topírna noc až po 7 hodinách hry v jedné přeplněné stanici.
Pokud mám OS Vista, tak se tohle děje když cokoli měním v nastavení MSTS a nereinstaluji MSTS BIN. Pak to skutečně padá vždy po každém najetí na vozy či lokomotivu. A dlouho mi trvalo přijít na to, proč se tak děje. Ale u Vist se některé čumáky k sobě nesnášely a musel jsem v aktivitě určitou lokomotivu umístit obráceně, aby hra po najetí nespadla.
Ale to by se dělo i s připojováním vagónů, a to se tu neděje!nemáš upravený subor sound.cfg v adresari global, poprípade ak sa jedná o vozidlo z iných zahraničných stránok može byť problem s ladením na 80cm![]()