Zvuk bzučáku/bdělostního tlačítka

okoun

Provozní technik
Dobrý den,mám problém se zvukem tlačítka bdělosti. Místo klasického tůtnutí se ozve jakoby klepání,nebo něco na ten způsob. Pomužete mi prosím? Předem děkuji.

Zdravím ve spolek. Také mám problém s živákem. Nevydává vůbec žádný zvuk. Jen díky tomu, že mám zapnuté potvrzování ovládání vím, že ho musím potvrdit. Občas se člověk věnuje tomu co se děje na trati a nevšimnu si toho. Tudíž záchraná brzda a stojím. Trainset mám BP12 z DVD pana Šemory a ten mi psal, že jsou všechny vlaky pro OP odladěné. Jezdím na trati 310. Mohl by prosím někdo poradit co s tím? Předem díky.

Nevím do jaké míry to blbne, ale u mne taky bzučák občas v některých loko nezněl. Ale vždy buď chyběla definice zvuku bzučáku v souboru cab.sms, a nebo tam definice byla, ale chyběl vlastní .waw ve složce se zvuky.
A každopádně ... bzučák je slyšet jen při pohledu vpřed. Jakmiledáte pohled vlevo/vpravo (šipky L a P), pohled "z okna" (šipky Up a Down a kl. F5), a nebo jakýkoliv z externích pohledů, potom bzučák slyšet není.

Prave dnes sa mi stalo, ked som testoval ARR a mal som eso 363, kde aj ho bolo pocut a zrazu po chvili vobec nezaznel a len zachranna brzda a koniec.

Back
Nahoře