Skiny Miku031

Ďakujem za pripomienku skúsim sa s tým ešte pohrať. Budem rád za každú pripomienku kým to ešte neni vonku. :)

Čelo je najviac zašpinené vždy. Mušky a rôzne iné veci ako autá a ľudia poletujú vzduchom a to všetko sa chytá na čelo......Takže ja by som to tak ako Vlasta Burian přiměřene.....

@Miku031 síce som to sľubil skôr, ale teraz som sa až k tomu dostal:

Tu je zo 781.312
P4230248.JPG
A tu ešte originál striekaná na 721.105. Údaje na nej nie sú bohvieako čitateľné, fotil som to v hale s bleskom, ale v princípe je to to isté čo na sergeji.

hektor tab.oprav.JPG

Čaute,
Dlho som tu nebol ale situácia ma donútila vrátiť sa k skinovaniu.
Skin 754.055 SPD Zvolen v stave z roku 2017 môžete sťahovať na http://www.msts-rw.cz/ . Za pomoc s funkčnosťou a úpravu farieb ďakujem Dodovi a 3michalovi. Ospravedlňujem za nezodpovedané správy počas mojej neprítomnosti a taktiež sa bude musieť pozrieť na resty z minulosti ako napríklad ŽSR 750ky. :)
55.jpg

!!!!! UPOZORNENIE !!!!! 17.4. v čase 21:21 bola na web nahraná opravená verzia 754.055-2, tak kto ste si ju stiahli dovtedy, poprosím stiahnuť znova. Ďakujem.

!!! ani tentoraz som sa tomu nevyhol, takže 22:45 bola na web nahraná opravená verzia (upravené farby). Kto ste si skin stiahli dovtedy poprosím stiahnuť znova !!!

754.069 "Gáfor" SP Prievidza v stave z 16.11.2019 - naschával som napísal presný dátum kedže od 17.11.2019 je tento rušeň odstavený z prevádzky.
Za sprostredkovanie fotiek ďakujem Michalovi Slavíkovi a autorovi fotiek ktorý nechcel byť menovaný.
...čoskoro k stiahnutiu
skin.jpg

Back
Nahoře