Správne nastavenie brzdných parametrov

Delay

Signalista
Ahoj, takže obraciam sa po dlhšej dobe čo som sa OR nevenoval na nastavenie brzd. Prešiel som si teraz kusok aktivity Ec 144 pd Dvacky a mám problem so supravou správne brzdiť. Podla diagnostiky v mašine mam 3,5baru dole ale vozi brzdia tak na 1bar a to neskutočné dlhé povolenie brzdy. Existujé už niečo čím tie brzdy nastavím. Inak OR krásne pokročilo už len tie brzdy nejako dokopať dokonca. A to isté platí aj pre aktivitu od poisna s CD 362.001 kde pri 40km/h nie som schopný dobrzdiť k nástupištu. Za tipy dakujem :)

Chjo, že by si použil nastavení co ma pod OR a hodil ho na vagony a mašinu v soupravě. Že se furt snažíte jezdit aktivity, ktere nemaj úpravu pro OR.

Takto je niekde niečo podla čoho to nastavím? Optimálne čísla? Screen? Ja si to ponastavujem len teda potrebujem nejakú predlohu ak existuje.

Ja tam mám vzorové engy a wagy a každej si to musí udělat sám, ja fakt nemam čas měnit vše. Jinak nic není, to by sis snad tady přečetl.

Jasné, len by sa zišlo napísať tie parametre čo sa menia. A aké hodnoty vypočítať. Porovnávať podla engu mi príde viac zdlhavé ako to sem od skúsenejších hodiť.

Tak snad poznáš co se týká brzd. A vzoreček ti dal Pája, u nás te jen pokus omyl, kterej zatím vyšel na provoz ne na simulaci, tam chybý správně odpouštění vzduchu, aby se ozval kompresor častěji, než jen třeba jednou za 30 km.

Back
Nahoře