Jak uložit vlakovou cestu do Open Rails

BombonCZ

Začátečník
Jakmile jste mi pomohli vyřešit problém s tratí 321, nastává problém číslo 2. Nikde jsem tuto otázku neviděl a tak opět zakládám vlákno. V track vieweru (od OR) si vytvořím vlakovou cestu. Ovšem když jí chci uložit, nabídne mi to možnost uložit do msts (což v tomto případě taky nejde jelikož mi to napíše že to chce nějaké povolení od správce), ale já to potřebuji uložit do OR. Vytvořím tedy složku PATHS ve složce routes, a do ní to uložím. Když ovšem najedu na OR, možnost vlakové cesty kterou jsem vytvořil tam nevidím. V čem je problém ?

Nepomůže, chápej, já se ptám hlavně na to jestli dělám vůbec dobře už to, že si tu složku Paths v té složce routes založím.

Už jsem asi přišel na problém, musím to uložit hned do toho, co mi nabídne ovšem napíše mi to tuto hlášku.

C\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Trat 321\PATHS\new.pat
Nemáte oprávnění k ukládání do tohoto umístění.
Požádejte správce o přidělení oprávnění.

Ad1: proč to cpeš do systemove složky a ne třeba na jinej disk nebo logickou jednotku.

Ad2: je takovej problém si pro složku msts přidělit práva pro tebe jako vlastníka s právem zápisu a řízení složky.

Mám to v této složce z jistých důvodů, ovšem na toto jsem se neptal. Ano, pro mě to problém je, jelikož nevím jak na to.

Jenomže správná odpověď souvisí s tím "na co jsi se neptal". Jestli víš co to jsou tvé "jisté důvody", tak se budeš muset naučit základy práce s Windows. Jinak to nejde a tady tě to asi těžko někdo bude učit.

Navíc mám problém s tím, že to potřebuji uložit tak, abych tuto vlakovou cestu měl v open rails. Nevím jestli mám založit složku Paths, nevím jak tento problém mám vyřešit.

Back
Nahoře