Aktivita ZŠ_Den Blbec_OR

Můžu to tak zkusit domluvit. Zvolil bych obě varianty. Jak link sem, tak poprosím jestli by šlo přidat na DVD, nebo jako download na ofiko stránkách.
Než by se to objevilo na dvd nebo ofiko webu tak by zatím byla možnost stáhnout zde.

Jsem taky pro obě varianty. Nevíme, zda Zbyněk aktivitu ve verzi OR na DVD šoupne a majitelé stávajících distribučních disků s tratí BP v posledních verzích kvůli tomu, jedné aktivitě (třebaže svým způsobem průlomové), nové DVD určitě nebudou kupovat znovu.

Nebuďte zase megalomani. Zbyněk nemá důvod to strkat na své médium, když dosud nemá celou kompletní štreku zkontrolovanou a optimalizovanou pro OR. Po poslední aktualizaci ještě má co ladit v MSTS.

Ahoj.
Bobe, BP v OR funguje, hlásím Zbyňkovi co se dá, polsední telefonát dneska tak před hodinou. :-) Jde o to, že pokud si dal někdo tu práci, že tu aktivitu rozchodil v OR, tak je škoda, aby link zde hozený zapadl časem v propadlišti dějin. Nicméně, je to stejně na Zbyňkovi, koneckonců, je to jeho aktivita. :-)
Dan

JJ. To se však nejlíp prověří aktivitama a časem, nedovedu si představit podrobně peojíždět celé "bépéčko" najednou. Jsou zákoutí, kde jsem nebyl několik let. :-)

Co tady zase řešíte. :D Mám důsledné aktivitáře, kteří mi hlásí veškeré závaly, já je opravil. Také modeláři mi opravili modely s posunutým pivotem, kdy modely v OR mizely. Vše je dávno opraveno a BP je pro OR opravdu optimalizovaná. Jediný problém v OR je, kdy modely v trati pod kolejemi nejsou označeny jako terénní objekt, jako například kanály v depu, OR tohle bohužel ignoruje a například na ONJ jsou na kanále pražce se štěrkem. Tohle musí dořešit vývojáři. Co se týká aktivity DB, rád ji dám na příští DVD i k downloadům.
Ale pokud někdo objeví něco někde, od toho je vlákno "Hlášení chyb v OR" Opravdu tam nahlížím a řeším. :D

Sláva. Dík za plnou informaci. Konečně si mohu znovu objednat, když už je vše opraveno.
Není třeba objednávat, vše je už v aktualizacích. Tedy pokud někdo neobjeví něco dalšího. Přece jen ohlídat tolik kilometrů tratí, jestli ještě něco někde,.... :D Ale nemám problém opravit další.

Download upravené verze aktivity DEN BLBEC
Já se k tomu dostal až dnes. Je nová aktualizace, této aktivity se týká jen oprava traffic od Kanína do Oseka a na Kanín druhou stranou. To jsem opravil, přejmenoval jsem soubor ACT na novou verzi. A pokusím se to konečně projet. :D
Teď je otázka. Jsou změny jen v souboru act nebo se dělal i zásah do paths, services a traffic ? Pokud ne, tak by nebyl problém vše nakopírovat k aktivitě DB pro MSTS. Stále se mi jedná, aby se mohla hrát verze jak pro MSTS, tak pro OR.
Další otázka je, jestli v OR výkon lokomotiv je dostatečný a dá se stíhat jízdní řád (vše je tam proti MSTS línější) Nebo jste to jeli na nějakém novějším ladění pro OR ?

Zbyňku přesně si už nepamatuju co jsem právě na tomhle opravoval, ale tak jak je to na citovaném odkaze by to mělo být funkční v OR. Matně si vybavuji nějaké posuny úkolových bodů a na Masaryčce jsem tuším měnil path, protože vedl jinudy než bylo původně plánováno, ale může to být jinak.

Teď jste mi dali brouka do hlavy.. přemýšlím co vše se tam opravovalo... Na té Masaryčce nějak nešlo vjet do depa, no ale to je tak vše co si vybavuji, až bude chvilka tak přečtu toto vlákno a třeba si vzpomenu.
Edit: s tím depem to bylo myslím u Topírny... Melu nesmysli, dnes mi to nemyslí.

Pokud by se měnily jen body, tak to nemá vliv na jiný soubor než act. Pak by ty aktivity mohly klidně být ve stejných složkách, protože pro OR jsem mu dal koncovku OR. Ale já se nejprve musím znovu naučit jezdit. Zapoměl jsem jak se přechází na druhou stranu, hledal jsem pod F1 a než jsem našel, co vše jsem zapomněl úplně dát do výchozí polohy, tak jsem byl z aktivity vyhozen, že se moc flákám. :D

Ctrl+e je změna stanoviště. Pokud si dobře pamatuji tak žádný jiný soubory než upravené .act mi poison neposílal. A to jsem schopen ověřit až sednu k PC.

Back
Nahoře