Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V OR fungují všechny trati. Nějak. Včetně 321. Optimalizace ale neznamená jen to, že to nějak funguje. Je potřeba projít každý kout a prověřit závaly, stromy na kolejích a spoustu dalších redukcí.Bobe, BP v OR funguje
Sláva. Dík za plnou informaci. Konečně si mohu znovu objednat, když už je vše opraveno.Vše je dávno opraveno a BP je pro OR opravdu optimalizovaná. Jediný problém v OR je ...
Není třeba objednávat, vše je už v aktualizacích. Tedy pokud někdo neobjeví něco dalšího. Přece jen ohlídat tolik kilometrů tratí, jestli ještě něco někde,....Sláva. Dík za plnou informaci. Konečně si mohu znovu objednat, když už je vše opraveno.
Tím se zbavím letitých zbytečných dat na disku.Není třeba objednávat, vše je už v aktualizacích.
Já se k tomu dostal až dnes. Je nová aktualizace, této aktivity se týká jen oprava traffic od Kanína do Oseka a na Kanín druhou stranou. To jsem opravil, přejmenoval jsem soubor ACT na novou verzi. A pokusím se to konečně projet.Download upravené verze aktivity DEN BLBEC
Souhlas. Je to vidět na téhle stránce všude: ,,,, .Melu nesmysli, dnes mi to nemyslí.