E499_2002 Pomocník strojvedoucího 26 bře 2007 #1 Chtěl bych se zeptat, jak mám vytvořil obrázek tratě, který se objeví po kliknutí na odkaz MAPA v MSTS?
Chtěl bych se zeptat, jak mám vytvořil obrázek tratě, který se objeví po kliknutí na odkaz MAPA v MSTS?
Martens Strojvedoucí Správce 26 bře 2007 #2 Re: Jak si vytvoři load soubor tratě? E499_2002 napsal: Chtěl bych se zeptat, jak mám vytvořil obrázek tratě, který se objeví po kliknutí na odkaz MAPA v MSTS? Rozbalte kliknutím... V adresáři trati jsou 3 ace soubory : 1) Detail.ace 2) load.ace 3) route.ace - kde route je ve skutečnosti název trati ( třeba breclav-praha) soubor load.ace je soubor, který se zobrazuje při načítání trati . je to bmp o velikosti 800x600, komprimované do ace. soubor route.ace - bmp o velikosti 177x142, komprimovaná do ace soubor details.ace je to, co potřebuješ - zobrazí se po kliknutí na mapu. opět bmp o velikosti 800x600, komprimované do ace. Pro komprimaci můžeš použít třeba TGATool.
Re: Jak si vytvoři load soubor tratě? E499_2002 napsal: Chtěl bych se zeptat, jak mám vytvořil obrázek tratě, který se objeví po kliknutí na odkaz MAPA v MSTS? Rozbalte kliknutím... V adresáři trati jsou 3 ace soubory : 1) Detail.ace 2) load.ace 3) route.ace - kde route je ve skutečnosti název trati ( třeba breclav-praha) soubor load.ace je soubor, který se zobrazuje při načítání trati . je to bmp o velikosti 800x600, komprimované do ace. soubor route.ace - bmp o velikosti 177x142, komprimovaná do ace soubor details.ace je to, co potřebuješ - zobrazí se po kliknutí na mapu. opět bmp o velikosti 800x600, komprimované do ace. Pro komprimaci můžeš použít třeba TGATool.
V Vlado Pokladník 26 bře 2007 #3 Pokud vím, tak rozměry LOAD jsou 798 na 598, když dáš 800 na 600, tak se Ti to nechutně rozmázne...