Problém s tratí Balaton-Dél 2018 a Alföld 7.2

Kryfil

Začátečník
Zdravím, mám jeden problém. Když si chci zajet na trati Balaton-Dél 2018 ze Székesfehérváru směr Nagykanizsa, tak mě to musí vyhazovat ze hry, protože při průjezdu danou výhybkou mi to háže tuhle chybu (viz obrázek dole). Ale tohle se mi také děje ve vybraných stanicích na trati Alföld a v dalších stanicích na Balaton-Dél. Sice jsem si stáhl Xtracks a NewRoads (Balaton-Dél) a originální global (Alföld), jak se psalo na stránkách. Ale i tak to moc nepomáhá. Pokud někdo ví, jak to vyřešit, napište mi. Díky :)

Přílohy

• Fungování tratí Alföld a Balaton-Dél.jpg
    Fungování tratí Alföld a Balaton-Dél.jpg
    99.7 KB · Zobrazeno: 24
Tyhle tratě padaly i při nastavení tras přes různé výhybky už v MSTS. Pamatuji, když jsem tam kdysi v Budapešti na Alfold dělal aktivitu, byl jsem donucen kličkovat, poněvač tehdy co různá trasa, to pád MSTS. Takže jsou tam chyby, které asi nekousne ani OR a s tím asi nikdo mimo autora tratě nic neudělá.

To dělají chybějící zvuky. A nemusí chybět zvuky v trati, nýbrž v kmenovém adresáři MSTS. Maďaři někde na webu měli zvuky, které bylo třeba dodatečně doinstalovat. Někde jsem se tam s tím už setkal. Ale už je to dost dlouho, tak si nepamatuju kde. To bylo zase u trati Budapest - Wien. Tak je možné, že chybí li v kmenovém adresáři, bude se tato chyba opakovat i v jiných maďarských tratích.

Bohužel jsem ten balíček zvuků nenašel. Možná někde jde ještě sehnat, ale Google mi moc nepomohl. :)

Zdravím,
na základě Vaší diskuse jsem od "nuly" provedl repas tratě Alföld z webu simtreni.net. Po testovací hodince vše funguje v plném rozsahu, tak jak má.

Test Budapest - směr Štúrovo a naopak. Jízda bez závad. Při jízdě doporučuji mít aktivní monitor tratě a pozorně sledovat návěsti. Někdy je to
opravdu "návěstní chaos" a jak říká Dan J. , občas je potřeba kličkovat i režimu "volná jízda".350-b-stur.jpg350-b-stur-cab.jpg

Zdravím. A nevíte, kde se má sehnat 3. + 4. part toho packu tratě Alföld 7.2 ze simtreni.net? :)

Alfold 7.2 sa dá v kompletnej verzii stiahnuť aj na mstshungary.hu, akurát je nutná registrácia. Ja ju používam odtiaľ, je pravda že na niektorých miestach to značne blbne, ale až na pár výnimiek predvytvorené aktivity fungujú bezproblémovo. :)

Zdravím, mám jeden problém. Když si chci zajet na trati Balaton-Dél 2018 ze Székesfehérváru směr Nagykanizsa, tak mě to musí vyhazovat ze hry, protože při průjezdu danou výhybkou mi to háže tuhle chybu (viz obrázek dole). Ale tohle se mi také děje ve vybraných stanicích na trati Alföld a v dalších stanicích na Balaton-Dél. Sice jsem si stáhl Xtracks a NewRoads (Balaton-Dél) a originální global (Alföld), jak se psalo na stránkách. Ale i tak to moc nepomáhá. Pokud někdo ví, jak to vyřešit, napište mi. Díky :)
Z jakých stránek je xtracks, Global, atd.stažen? Děkuji

Zdravím, stáhnul jsem všech 7 adresářů trati a vypadá to, že všech 7 verzí funguje bez problémů, můžu tedy ponechat jenom nejaktuálnější verzi (Alföld 7.2, myslím, že to byla)?

Občas se tam objevují takový "úlety". Tak jsem si to tam opravoval. V tom TSRE5 je to brnkačka.

Zobrazit přílohu 38915
Já zase mám koleje všude.
Chybí mi jen komunikace na ulicích
Rákospalotai körvasút sor - Szuglói körvasút sor (když se jede z Nyugati na Keleti).

Požádal jsem o pomoc v komunitě na Discordu na serveru s názvem:
Urban Laszlo szervere (MSTS és OR)
Tam jsem se dozveděl, že zrovna na této ulici je vše, i provoz aut. Vše kromě samotné silnice.

Jinak, kdyby tam byla nějaká nesrovnalost, lidi hned pomohou, odkáží nebo pošlou. Stačí psát anglicky. Jestli maďarsky neumíš, nesnaž se to ani přes google překladač. Jaksi tomu překladači maďarština nejde.

Back
Nahoře