Vlakové zabezpečovače pro MG/Unstable OR

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku

Icik

Pomocník strojvedoucího
Ahoj všem,
zveřejňuji své vlakové zabezpečovače v1.0 pro MG a nestabilní verzi OR. Nainstalovat si je může každý, komu již nestačí pouhé potvrzování bdělosti z dob MSTS.

Zjednodušené vlakové zabezpečovače používají skriptové rozhraní TCS pro OR, které vzniklo v nedávné době pro nestabilní a MG verzi OR. Zajištěná funkčnost je pro verze OR, které vyšly od dubna 2020 do teď.

Tato verze rozhodně nemá za cíl srovnávat se s vlakovými zabezpečovači v TS2020. Simuluje jen základní vlastnosti zabezpečovačů. Cíl byl překlenout mezeru mezi jednoduchým potvrzováním bdělosti z dob MSTS a téměř dokonalou simulací zabezpečovačů v TS2020.

Návod jak nainstalovat a zprovoznit je součástí instalačního balíku.

Ahoj všem, vlakové zabezpečovače jsou jak živé, ale nějak si lámu hlavu jak je dosadit i do kabiny pro řadu 350 od @Dodo. Jeho nová kabina je moc super a TCS skripty by ji ještě oživily. Mohl by mi prosím někdo pomoci co a jak udělat abych to zprovoznil. Návod jsem přečetl i pozpátku ale nějak jsem ho nepochopil. Vím že je chyba na mé straně, a proto se tu obracím. Díky moc za odpovědi a @Icik za skvělý nápad se skripty.

K tomu je potřeba mít i kabinu upravenou pro použití s TCS scripty. A ta pro řadu 350 není. Možností je upravit si textury a nastavení sám podle návodu ke scriptům. Je tam popsáno, co je potřeba s texturou návěstního opakovače udělat i co je potřeba do nastavení kabiny - souboru .cvf zapsat.

Zdravím, mám problém s tcs skripty.
Když zapnu vlakový zabezpečovač tak mi naskočí ale nemůžu změnit režim, nekóduje mi to další návěsti. Readme jsem četl, kabinu mám od Doda a eso od Pikka.
Nevíte někdo co s tím?
Předem díky.

Zdravím, mám problém s tcs skripty.
Když zapnu vlakový zabezpečovač tak mi naskočí ale nemůžu změnit režim, nekóduje mi to další návěsti. Readme jsem četl, kabinu mám od Doda a eso od Pikka.
Nevíte někdo co s tím?
Předem díky.
A máš Open Rails MonoGame ?
Pokud ano, tak to bude asi špatně nasměrovaná lokomotiva na kabinu s TCS skripty

Funguje MonoGame ale i Unstable verze. Často bývá problém se směrováním do špatné kabiny, která maskuje návěstní opakovač klávesou "V".

Ani jedno, ani druhé. Eng tohoto Esa sice používá novou kabinu s podporou TCS scriptů, ale samotný eng ještě parametry pro TCS nemá. Je nachystaný update. Takže vyčkat a nebo si podporu do engu doplnit. Podle návodu to není nic těžkého.

Kabiny pre TCS mam upravené komplet : Zssk 350, Zssk 362/3, čd 362/3, RJ 162, čdc 363.5, zssk 671, 754.... ale zatiaľ len pre Icikovu verziu OR kde je ina pozícia v direction a position pre FRONT. Takže ak bude niekedy čas upravím aj pre klasicke OR MG.

Dobrý den. Mám stáhnutou nejnovější českou verzi openrails a pack lokomotiv. Postupoval jsem podle návodu, ale nedaří se mi zprovoznit vlakový zabezpečovač LS90 na lokomotivě 362. Po zapnutí svítí stále jen modré světlo. Nevíte někdo, co s tím? Děkuji za každou radu

Dobrý den. Mám stáhnutou nejnovější českou verzi openrails a pack lokomotiv. Postupoval jsem podle návodu, ale nedaří se mi zprovoznit vlakový zabezpečovač LS90 na lokomotivě 362. Po zapnutí svítí stále jen modré světlo. Nevíte někdo, co s tím? Děkuji za každou radu
Zkus klávesou " ´ " na české klávesnici.

Zkoušel jsem to přes klávesovou zkratku ctrl+shft+. ale nic se nestalo. Ani když jsem zkoušel přes ctrl+shft+, zapínat vlakový zabezpečovač

Back
Nahoře