Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

Ještě mě tak napadá, že v nedávné době jezdily i vozy Budapešťského metra po trase Břeclav - Petrovice u Karviné směrem do Ruska, asi na nějakou rekonstrukci. Jeden takový jsem určitě viděl, možná i najdu fotku nebo video z přepravy.

Josef Vogeltanz mi poslal vozy Nsk a Ndk spolu s autobusom upravené pre OR, dúfam že to čoskoro zavesím na web. Ale na tie autobusy by chcelo lepší model, RO aj RTO, prípadne iné modely - napríklad Praga RN/RND valník, hasičský ... V3S, rôzne verzie, rôzne prívesy ... ale to asi fantazírujem. Brzdove modely sú síce dobré, ale pre freightanim sú troška nevhodné, pretože super- a hyperrealisti budú vidieť a kritizovať diery na spodku. Tiež, podobne ako PepeQ sa prihováram aj za trolejbusy a modré traktory Zetor Major 2011. 3011 či 4011. Pikku ich vyrobil červené, bez búdky a bez ochranného rámu.

Na Pikkove téé-trojky treba 4-nápravoý voz, napr. Pao, autor je Pikku, tak to môže skombinovať ;) Ale ešte lepšia by bola téé-dvojka či téé-jednička. Len otázka je kto to vymodeluje ;)

To je podľa mňa jeden z bývalých trolejbusov DPMK, ktoré sú odpredávané na východ. Žiaľ, už je tomu pár rokov čo trolejbusy v Košiciach ustúpili autobusom SOR NB 18 a Iveco Irisbus Citelis ........
Tohle bylo konkrétně Č. Budějovice -> Lvov.

Na Pikkove téé-trojky treba 4-nápravoý voz, napr. Pao, autor je Pikku, tak to môže skombinovať ;) Ale ešte lepšia by bola téé-dvojka či téé-jednička. Len otázka je kto to vymodeluje ;)
* * *
Do dnešního dne jsem viděl pouze model T2SU (2-dveřová), ale pro program TRAINZ. Prý existují Mistři, kteří by to uměly zkonvertovat pro MSTS/OR. Žel já k nim nepatřím ... :-(

Existuje nějaký kvalitní (třeba i soukromý) model vozu Sgs? Ten of Thunderbirda nepočítám, na to, že je to docela obvyklý vůz na našich tratích, tak zájem tvůrců je nějak podezřele míjí... :-P

Back
Nahoře