EDB "bez sběrače"

vaskovy_vlaky

Pokladník
Nevím, jestli to tu už bylo nebo ne, ale upravuji si ladění eng na pětkáče (363.5) a co vím, tak i se staženým sběračem funguje EDB (proto má taky tu krabici na střeše i když má rekuperaci), a tak jsem hledal v OR zápisu nějakou funkci, která by byla závislá na zvednutém sběrači, ale nenašel jsem to. Je to vůbec možné v Open Rails, aby lokomotiva se staženým sběračem brzdila dynamicky? Pokud ano, tak mi prosím poraďte. Díky

Máš za to, že závislá trakce (to je ehm ta, co používá trolej a sběrač) je jediná, která může mít EDB? Je řada strojů nezávislé trakce, které mají také EDB. A co víc, některé lokomotivy umí dokonce jen dynamické brzdění převodovkou- DB bez E.

Máš za to, že závislá trakce (to je ehm ta, co používá trolej a sběrač) je jediná, která může mít EDB? Je řada strojů nezávislé trakce, které mají také EDB. A co víc, některé lokomotivy umí dokonce jen dynamické brzdění převodovkou- DB bez E.

Ajooo, to mě nenapadlo, takže myslíš, že pokud to překopíruju z katra, mohlo by to fungovat že?

Back
Nahoře