Sigcfg pro 321?

Knedlik

Začátečník
Dobrý den, dnes budu stručný. Nemá někdo náhodou správně upravený sigcfg pro 321 do MP? Upravil bych si ten soubor sám, ale zabralo by mi to několik dní. (Snad píšu do správné části fóra)

Dobrý den, dnes budu stručný. Nemá někdo náhodou správně upravený sigcfg pro 321 do MP? Upravil bych si ten soubor sám, ale zabralo by mi to několik dní. (Snad píšu do správné části fóra)
Sháním úplně to samé kvůli tomu, že timetable AI provoz si nerozumí s vjezdem na obsazenou kolej, atd. Lze to někde sehnat? Děkuji (mám na mysli verzi optimalizovanou pro OR)

Nenašel jsi :) vida. Tak už bych se pustil do úprav , aspoň by jsi nějak přispěl do komunity :)

Tak si hlavně nezapomeňte rozskriptovat tratě pro Multiplaery, udělejte změny v Sigcfg a pak se ale nedivte, že si nezahrajete mimo multiplaeru vůbec nic a nechoďte tu na fórum brečet, že vám nejede trať a dávat to do chyb k stavitelům. U tratě je jasně přidám skript pro OR návěstidla a pkud tady budete klonovat a dělat další varianty, tak už se v tom nevyzná ani indický bůh srandy.

Back
Nahoře