Nechcem sa hadat,chcel som len poukazat na zbytočny prispevok, Dan to opisal uplne super, neskusal som, ale zo zvedavosti som to hodil do googlu a vyhodilo mi aj ruske torrenty odkial sa daju platene trate stiahnut

Osobne si myslim, že Zbynek to ma dobre ošetrene, stiahneš BP do nejakej aktualizacie, ale celu trat nemaš, lebo aktualizacie si celkom v pohode ošetril, v ramci warezu..... takže si stiahnes čast Zbynkovej prace, nejake už v podstate to demo.... Ale až chceš mat všetko a nesrat sa s tym, kupiš to za smiešne peniaze od Zbynka a maš full verziu so všetkym, neriešiš

Fakt som chcel len poukazat na zbytočne vlakno, robiš uplnych debilov s tvorcov tratí, oni tiež maju google alebo ine vyhladavače a vedia si warez aj sami dohladat. teba k tomu nepotrebuju....
P.S. Ani by som nereagoval, ale bonzactvo mi strasne vadi, a hlave v tejto skurvenej dobe.
Limo44, ked mas s tym problem a chceš na to poukazovat na warez, napis to do spravy autorovi, ked mas potrebu.... ale nevystatuj sa s tym na fore, načo to je dobre, čo od toho očakavaš ? Nič v zlom kamo.....