Free fiktívna trať Demänová -> Podbrezová

fíííííra napsal:
takže by to eventuelně mohlo šlapat s traí 090. Uvidím zkusim

Tuto trať jsem si stáhl, nainstaloval, vyzkoušel globaly. Bez problémů jede pod Globalen tratě 240. Vozy a Lv jsem stáhl na uvedených stránkách u této tratě. Vše jede bez problémů, FPS se pohybuje od 20 do 59 . Názor, že elektrifikace není zde dobrá, inu je to názor. Pro mne vyhovuje. Švýcarsko je celé pod elektrifikací i v kopcích. Celkový dojem je velmi pozitivní, i když jsou zde maďarská návěstidla atd. Koneckonců to stavěl Maďar. Milan

zdravim stáhl jsem si tuhle trať ale nemohu ji spustit z důvodu že mi chybí soubor .ref kdyby ho někdo měl tak ať mi ho pošle na email

8171 napsal:
zdravim stáhl jsem si tuhle trať ale nemohu ji spustit z důvodu že mi chybí soubor .ref kdyby ho někdo měl tak ať mi ho pošle na email
Ref soubor nemá žádný vliv na spuštění tratě. Řada tratí jej nemá vůbec. A když si je chceš otevřít v RE, můžeš si třeba v poznámkovém bloku alespoň několikařádkový udělat. Třeba takto. Musíš mu však dát název tratě.

SIMISA@@@@@@@@@@JINX0r1t______
Dyntrack (
Class ( "<Dynamic track>" )
Filename ( "DYNTRACK" )
Align ( None )
Description ( "Dynamic track piece" )
)

Já ji zkoušel před cca 14 dny a kromě chybějících souborů jsem nenašel žádné závady. Ale už jsem ji smazal vč. instalačních souborů.

Ahoj, já s tím neměl žádné potíže, zkus jiný Global, v tomto vlákně se doporučuje Xtrack3.16 nebo Global Ji-Brno. Pak se někdy stává, že se některé tratě spolu nesnášejí, zkus si ostatní tratě hodit do nějakého adresáře bokem (raději si tam nech nějakou defaultní) a zkus rozjet trať samotnou. Až se to podaří, přidávej po jedné další a najdeš tu, která to eventuelně dělá.

JiříkTK napsal:
Ahoj, já s tím neměl žádné potíže, zkus jiný Global, v tomto vlákně se doporučuje Xtrack3.16 nebo Global Ji-Brno. Pak se někdy stává, že se některé tratě spolu nesnášejí, zkus si ostatní tratě hodit do nějakého adresáře bokem (raději si tam nech nějakou defaultní) a zkus rozjet trať samotnou. Až se to podaří, přidávej po jedné další a najdeš tu, která to eventuelně dělá.
ok vyskusam este dodam ze mi pise : Failed to load track database
a este ze global s trate jihlava brno nejde stiahnut

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře