Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No tak máš dvě možnosti:Zdravím,
chcel by som sa opýtať,ako viem preladiť model aby mi fungoval v Open Rails?,mám vpisovať zaradom includy či ako?
Ďakujem za rady,
Oliver
Model není rozhlasový přijímač, aby jsi jej přelaďoval. Jeho nějaké změny může realizovat akorát modelář, který k němu má zdrojové kódy.Zdravím,
chcel by som sa opýtať,ako viem preladiť model aby mi fungoval v Open Rails?,mám vpisovať zaradom includy či ako?
Ďakujem za rady,
Oliver
Stáhni si naladěný model pro OR stejné řady, otevři eng soubor a přepiš všechny řádky, kde je řada vozidla tím svým vozidelem. Pokud máš model od jiného autora, tak označ všechna světla ze svého engu pro MSTS a přepiš světla toho staženého modelu. Zkontroluj si ještě hodnotu size, ta bude také jiná a spřáhla. Při kopírování dát pozor na závorky. Stačí nějakou zapomenout a už to nefunguje. A nakonec ještě přepsat "name" A mašina může jezdit. Pokud je vše směrováno do common.inc, tak si na světla, spřáhla a rozměry vytvořit své inc soubory a přepsat na ně odkazy v engu. Je to zkrátka brnkačka. Hotovo za poloviční čas, než jsem napsal tento příspěvek.Zdravím,
Ďakujem za rady,
Oliver
Ano přesně tak jsem to myslelStáhni si naladěný model pro OR stejné řady, otevři eng soubor a přepiš všechny řádky, kde je řada vozidla tím svým vozidelem. Pokud máš model od jiného autora, tak označ všechna světla ze svého engu pro MSTS a přepiš světla toho staženého modelu. Zkontroluj si ještě hodnotu size, ta bude také jiná a spřáhla. Při kopírování dát pozor na závorky. Stačí nějakou zapomenout a už to nefunguje. A nakonec ještě přepsat "name" A mašina může jezdit. Pokud je vše směrováno do common.inc, tak si na světla, spřáhla a rozměry vytvořit své inc soubory a přepsat na ně odkazy v engu. Je to zkrátka brnkačka. Hotovo za poloviční čas, než jsem napsal tento příspěvek.